fbpx

Z Jasminom v brezskrbno poletje

Človeško telo, Zdravje in bolezni

Vzdrževanje primerne intimne higiene v poletnih mesecih še toliko pomembnejše.

Poletje je tu. Z njim vročina, povečano potenje in želja po osvežilnem plavanju. Zato je vzdrževanje primerne intimne higiene v tem letnem času še pomembnejše. Polepšana linija izdelkov Jasmin bo z izboljšano kakovostjo poskrbela za zdravo ter čim bolj naravno intimno nego in higieno.

Zaradi ohlapnejših in lahkotnejših oblačil večina žensk poleti raje poseže po tamponih. Njim so namenjeni higienski tamponi, narejeni po Tosamini inovativni metodi Butter-Fly, ki omogočajo lažje vstavljanje, vpojnost naravnih vlaken pa zagotavlja brezpogojno zaščito in čistost.

Vse več uporabnic se navdušuje tudi nad tamponi z aplikatorsko cevko. Le-ti se najbolj izkažejo, če si pred menjavo tampona ni mogoče umiti rok, saj z dvojnim varovalnim pakiranjem zagotavljajo popolno higieno, brez stika rok s tamponom. Še posebej so priročni v dolgih delovnih dneh ali na izletih.

Aktivne ženske, ki kljub temu še vedno raje posežejo po vložkih, se bodo razveselile novih vložkov brez krilc za večje udobje.

Novost v najbolj nežni družini Jasmin so intimni vlažni robčki. Za razliko od drugih robčkov so brez dišav, barvil, parabenov ali drugih škodljivih dodatkov, ki dražijo kožo in lahko povzročijo vnetje. Namesto njih vsebujejo izvleček kamilice in bisabolola (ti delujejo protivnetno in protimikrobno), zato je koža po uporabi pomirjena in obnovljena. Z dodanim izvlečkom aloe vere spodbudijo tudi obnavljanje vaše kože.

Poleg izdelkov za intimno nego družina izdelkov Jasmin ponuja tudi nežne, dermatološko testirane bombažne izdelke za nego kože. Med njimi velja še posebej izpostaviti nove kozmetične vlažne robčke za globinsko čiščenje obraza, osvežitev, vlaženje, čiščenje ličil in učvrstitev kože. Vsebujejo vitamin E, ki varuje celice pred škodljivim vplivom prostih radikalov, mandljevo olje z veliko vsebnostjo mineralov in koži prijaznih vitaminov ter protivnetni bisabolol, ki varuje pred mikrobi, pospešuje celjenje ran in pomirja kožo. Zaradi posebne rebraste mehke površine tudi učinkoviteje pomagajo pri odstranjevanju ličil.

Vse novosti Jasmin in jasmin Girl lahko dobite v Tosaminih trgovinah na Viru in v Mariboru, v spletni trgovini www.tosama-trgovina.si, v drogerijah in bolje založenih trgovinah.


Sledite nam