fbpx

Z igro do zabavnega in poučnega ustvarjanja

Družina, Novice, Zanimivo

Igra je otrokova spontana, prostovoljna, prijetna in ustvarjalna dejavnost. Preko igre otrok spoznava sebe, svet in se uči.

Vsi otroci potrebujejo igro in igrače, ki spodbujajo telesni in miselni razvoj.

Igra je otrokova spontana, prostovoljna, prijetna in ustvarjalna dejavnost. Preko igre otrok spoznava sebe, svet in se uči. Otrok s pomočjo igre razvija svoje različne sposobnosti. Igra vpliva na razvoj mišljenja, na pridobivanje izkušenj in znanja, na otrokovo čustveno in socialno življenje ter prispeva h govornemu razvoju.

Igra s kockami Kiddo ni le zabava, ampak prijeten način, kako lahko otroci skozi igro pridobivajo različne izkušnje in spretnosti in jih skozi igro razvijajo, tako pa pripomorejo tudi k hitrejšemu razvoju umskih sposobnosti. Za najmlajše ustvarjalce je primeren program Kiddo Junior, ki otrokom podaja odličen način, da se spoznajo z oblikami in barvami kock ter tako dosegajo svoje prve cilje v svetu sestavljanja kock.

Nekoliko starejši otroci bodo zagotovo kos tudi zahtevnejšim izzivom, zato na njih že čaka program Kiddo Classic, obsežnejši komplet kock, ki bo med otroki povzročil pravo ustvarjalno evforijo! Igra s kockami iz programa Kiddo Classic zahteva konstrukcijsko ustvarjanje in načrtovanje, kar spodbuja k razmišljanju in razvoju domišljije.

Po navedbah znanstvenikov naj bi igranje s kockami v tej starosti otrok pozitivno vplivalo na njihovo razmišljanje in spomin ter fizično obvladovanje predmetov. Znanstveniki so še poudarili, da je tovrstna igra veliko boljša od gledanja televizije.

Zavedati se moramo da je za otroka prava igrača tista, ki otroka zanima in ga zabava. Seveda pa ni najbolj pomembna količina igrač, zelo pomembno je, da si za otroka vzamemo čas.

Kakovostne kocke Kiddo lahko poljubno združite z vašimi starimi kockami in tako osvežite in popestrite igro ter ustvarjate nove svetove.

Pridite po nove kocke v mestu!

nove-kocke-petrol

Oglasno sporočilo


Sledite nam