fbpx

Wings for Life 2015

Dogodki

Nekateri ste že seznanjeni, da Red Bull podpira fundacijo Wings for Life, ki išče zdravilo za poškodbe hrbtenjače. Letos prvič je bil organiziran tek Wings for Life World Run, katerega največji sponzor je …

Nekateri ste že seznanjeni, da Red Bull podpira fundacijo Wings for Life, ki išče zdravilo za poškodbe hrbtenjače. Letos prvič je bil organiziran tek Wings for Life World Run, katerega največji sponzor je Red Bull, saj pokrije celotne stroške organizacije, da se lahko zbrana sredstva v celoti, 100%, namenijo v raziskovalne namene. Vprašanje ni ali bodo poškodbe hrbtenjače ozdravljive, vendar kdaj bodo ozdravljive.

wings-for-life-darilo

Ker se bliža čas obdarovanja, se lahko letos odločite za malce drugačno darilo, to je darilo z dobrodeno noto. Svojim najbližjim in prijateljem lahko podarite kupon, to je prijavnino na tek, ki znaša do konca tega leta le 20 eur. Tek je zasnovan tako, da se ga lahko udeleži prav vsak, saj je namenjen tekačem in netekačem, skratka vsem, ki se odločijo teči za tiste, ki tega ne morejo. Več informacij najdete spodaj.

Lahko pa se odločiti zgolj za prijavnino in ne tečete ter samo prispevate v fundacijo. Odločitev je vaša!

Po izboru uredništva


Sledite nam