fbpx

Vzpostavljanje in ohranjanje mikroflore v ženskem intimnem predelu

Dogodki

Vabljeni na brezplačno predavanje za imetnike Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana: Vzpostavljanje in ohranjanje mikroflore v ženskem intimnem predelu.

Vabljeni na brezplačno predavanje za imetnike Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana: Vzpostavljanje in ohranjanje mikroflore v ženskem intimnem predelu. Predavateljici bosta dr. Tijana Ristič in mag. Maša Lukan, strokovnjakinji za intimno nego iz podjetja Tosama.

Po raziskavah se izredno veliko žensk, kar 75 odstotkov, vsaj enkrat v življenju sooči z ginekološkim vnetjem tako notranjega kot zunanjega spolovila. Izmed teh je celo 20 odstotkov takih, ki imajo ponavljajoče se vnetje tudi do štirikrat letno. Za žensko intimno zdravje je, poleg rednih obiskov pri ginekologu, preventiva v vseh obdobjih življenja zelo pomembna.

Predavanje bo v torek, 14. 4. 2015, ob 18. uri, v Viteški dvorani, Križanke v Ljubljani. Po predavanju se boste imeli možnost tudi pogovoriti s predavateljicama, Lekarna Ljubljana pa bomo poskrbela za vaše dobro počutje. Udeležbo na predavanju potrdite na brezplačni telefonski številki 080 71 17 ali na e-naslovu: [email protected]

zenska_predavanje

Po izboru uredništva


Sledite nam