fbpx

Novi pomladni katalog Petrol klub

Novice

Katalog ugodnosti – po pomladi diši!

Katalog ugodnosti – po pomladi diši!

V sladkem pričakovanju najbolj romantičnega in dišečega letnega časa so v Petrolu pripravili svežo ponudbo izdelkov po privlačnih cenah. Izbor izdelkov in storitev je tudi v novem Petrolovem katalogu razgiban in vsebuje vse, od najnujnejših izdelkov, kot je motorno olje, pa do izjemno priročnega zložljivega kolesa.

Seveda ni pozabljeno na že kar pregovorno spomladansko čiščenje. Olajšajmo si ga s praktičnimi čistilnimi pripomočki in močno okleščenimi cenami čistil – nižjimi tudi do 50%. Po napornem dnevu ne pozabimo nase in se pockrljajmo. Navdih poiščimo na straneh, namenjenih lepoti in zdravju, lahko pa si privoščimo tudi kopanje v termah, ki je za člane Petrol kluba še posebno ugodno.

Za vse, ki pomlad raje preživimo na svežem zraku, pa je pripravljen bogat izbor izdelkov za vrt.

In kako v Petrol klubu pomagajo pregnati spomladansko utrujenost? S Kavo na poti, seveda! Do konca meseca maja z vsakim nakupom kateregakoli napitka Kava na poti ob preložitvi svoje Petrol klub kartice prejmemo Zlato zrno. Ko jih zberemo pet, dobimo šesti napitek brezplačno. Še en razlog več, da svoj priljubljeni jutranji napitek naročite pri nas, kajne?

Med over net PK katalog 612x150

Seznam bencinskih servisov z izdelki >>

Oglasno sporočilo


Sledite nam