fbpx

Vse kar ste želeli razumeti o govorici telesa

Dogodki, Novice, Zanimivo

Ko govorimo o neverbalni komunikaciji, govorimo o jeziku našega obraza in telesa, naše energije. Naša neverbalna komunikacija je močno sredstvo sporazumevanja in ko govorimo o sporazumevanju …

Ko govorimo o neverbalni komunikaciji, govorimo o jeziku našega obraza in telesa, naše energije. Naša neverbalna komunikacija je močno sredstvo sporazumevanja in ko govorimo o sporazumevanju, govorimo o interakciji. Kaj sporoča vaša govorica telesa in kaj govorica telesa vašega sogovornika sporoča vam?

Na podlagi teh neverbalnih sporočil ljudje sodimo o drugih in njihovih namerah. Te sodbe pa lahko odločilno vplivajo na naše pomembne odločitve. Gre torej zato, kako presojamo druge, kako drugi presojajo nas in kakšni so rezultati… V neverbalnem pa se skriva mnogo več….  vse to vam bomo razkrili na dinamični enodnevni delavnici »Razumeti, kaj sporoča naše telo…ali še bolje, obvladovati, da sporoča tisto, kar želimo!«

Zakaj na delavico  »Vse kar ste želeli razumeti o govorici telesa«?

Z obvladovanje lastne telesne govorice sporočamo le tisto, kar mi želimo in ne tistega, česar ne želimo. Poznavanje ter branje govorice telesa sogovornika pa bistveno pripomore k boljšemu doseganju zastavljenih ciljev.

Naš način dela?

Individualni pristop (Analiza vedenja udeleženca , odpravljanje motečih vedenj, ustvarjanje novega vedenja).
Prednosti so delo v majhni skupini, individualni pristop, intenzivno delo z veliko vaje, takojšen feedback in usmerjenost na vaš napredek, diskretnost in individualni komunikacijski coaching in vaša osebna komunikacijska analiza.  Trening daje poudarek razumevanju teorije z realno izkušnjo v praksi.  Cilj treninga je, da bo vaše vedenje, vaša neizgovorjena beseda odražala tudi vašo karizmo in samozavest pri vsakem nastopu, pri vsaki komunikaciji. Razumevanje pravilne razlage branja govorice telesa, lastne in sogovornikov, znotraj konteksta komunikacije.

Povej na glas

Vsebina programa – Trening  se odvija na treh ključnih nivojih:

 • telo (gibanje, ki je odvisno od sproščenosti telesa in glasu). Vsaka napaka v komunikaciji ima vzrok v blokadi v telesu. Naučimo se obvladovati  telo in glas.
 • notranje stanje (čustva in psihična pripravljenost). Naučimo se upravljati svoja emocionalna stanja na primeren način, da se ne odražajo skozi telesne znake.
 • um (pravilna raba besed, sporočilo). Naučimo se pravilno sporočiti in podati informacijo tako, da jo sogovornik sprejme in razume.

Kaj bomo spoznali? Potek delavnice od 9.00 – 16.00 ure

 • Kako vidimo svet in se odzivamo nanj, skrivnosti učinkovitega nastopanja
 • Verbalna komunikacija: govorna kultura, avtentični glas, vsebina komuniciranja
 • Neverbalna komunikacija: notranje razpoloženje in značaj v povezavi z govorico telesa in osebnim videzom, (drža telesa, gestikulacija rok in uporaba kretenj, mimika obraza, pogled, kako govori telo, kaj nam pove telesna govorica, naša in od sogovornikov, kako obvladati telo, čemu se izogniti, prava drža za pravo situacijo, kam s pogledom, kaj pa fotografiranje?
 • Poslušanje in opazovanje, napake pri komuniciranju
 • Stres ter trema pred javnim nastopanjem in kako ju obvladovati, da se ne odraža na neverbalnem nivoju
 • Karizma – jo lahko aktiviram?
 • Aktivacija in vaje, vaje, vaje
 • Za konec pa namigi “Na kaj nikoli ne smete pozabiti!”

Kakšna je cena?

Kotizacija za dinamično enodnevno delavnico: Vse kar ste želeli razumeti o govorici telesa znaša za eno prijavljeno osebo 150 eur + ddv. V kotizaciji so zajeti avtorski honorarji, uporabno seminarsko gradivo, vaje, vaša analiza in napitki med odmori ter certifikat oz. potrdilo o udeležbi na delavnici.

Lokacija: Rudnik, Ljubljana

Kje se prijavim?

Po e-pošti na naslov: [email protected] ali preko spletne prijavnice na www.povejnaglas.si.
Zagotavljamo vam 100 % zadovoljstvo z delavnico, v nasprotnem primeru vam vrnemo vašo kotizacijo.

Oglasno sporočilo


Sledite nam