fbpx

Vroče poletne avanture

Odnosi, Zanimivo

Visoke temperature še kar trajajo in podivjani hormoni najbrž marsikomu ponagajajo, bodisi ženskam,…

Visoke temperature še kar trajajo in podivjani hormoni najbrž marsikomu ponagajajo, bodisi ženskam, še bolj pa najbrž moškim, ki jim pogled na razgaljena telesa buri domišljijo.

In takrat se zgodijo…poletne avanture. Najbrž med nami ni posameznika, ki je ni doživel ali si vsaj zaželel, poletne avanture na morju, v hribih, eksotičnih krajih ali kar v domačem kraju.

Ali je kakšna razlika med poletnimi in »običajnimi« avanturami?

Dejstvo je, da se poletne romance zgodijo hitreje, vse faze od spoznavanja, vročih pogledov, dotikov in seksa se zgodijo hitreje.

Skozi leto marsikdo, ki je samski, zaradi obveznosti nima časa za zveze in romance. V času dopusta se človek sprosti telesno in duhovno, pozabi na vsakdanji stres in obveznosti. Tudi dejstvo, da ste na potovanju, počitnicah izven kraja stalnega bivanja ustvari idealne okoliščine za romance.

Tiho zavedanje, da je čas trajanja omejen prav tako pripomore, da se vse skupaj zgodi hitro, morda se celo zaljubite in se razvije v nekaj večnega, trajnega.

Pa vendar previdnost ni nikoli odveč. Ko na dopustu spoznate osebo, s katero bi si želeli spustiti v razmerje, je pomembno, da razčistite najprej sami s seboj kaj želite od te osebe in seveda kaj želi ta oseba od vas. Najbrž je ta del pomembnejši za ženske, ki smo  bolj romantične in hitro pomislimo na to kako bi ga predstavile staršem.

Velikokrat prav poleti najdemo razlog, pa četudi je to le lepo vreme, da popijemo kozarček, dva največkrat pa več, alkohola, ki nas še dodatno sprosti. Če v tem trenutku spoznamo privlačno osebo, ki se zaveda svoje privlačnosti in hkrati še spretno boža vaše čute s pravimi besedami, se hitro lahko znajdemo v trenutku, ki bi ga naslednji dan lahko obžalovali. Zato pustite intimnost za čas, ko boste trezni, v trenutku omame pa se raje predajajte le sladkim besedam in nežnim dotikom.

Če pa kljub temu pride do seksa, je pomembno da ste zaščiteni, tako moški kot ženske. Kratki trenutki užitkov lahko prinesejo tudi neljube trajne posledice v obliki spolno prenosljivih bolezni in nosečnosti. V vsakem trenutku se zavedajte, da človeka poznate le nekaj dni, morda celo samo ur in nekateri so za nekaj minut naslade pripravljeni obljubiti gradove v oblakih. Naj vas vodi razum.

Navsezadnje se večina instant poletnih romanc, še hitreje konča kot so se tudi začele.

Seveda drži tudi to, da se lahko zgodi, da se zgodba nadaljuje tudi po koncu dopusta, vendar sta novopečena zaljubljenca sedaj postavljena pred preizkušnjo. Fazo spoznavanje sta osvojila na »hitrem« tečaju, kljub vsemu pa se pravo odkrivanje šele začne, v realnem vsakdanjiku, kjer ima vsak od njiju svoje obveznosti. Od tu naprej naj gre vse počasi, brez preskakovanja stopnic.

Graditi odnos na trdnih temeljih, skupnih interesih in medsebojnem spoštovanju ni ravno mačji kašelj, kljub vsemu pa je vredno.

Svoje mnenje o poletnih avanturah lahko delite na forumu Sex v mestu .

Uživajte pametno.


Sledite nam