fbpx

Veselje pride po pošti

Aktualno, Dom & prosti čas, Družina, Življenjski slog

Bliža se materinski dan, ko obdarujemo svoje mame in babice. Ta navada je v Evropo prišla po 1. svetovni vojni iz Amerike. Datumi so sprva spreminjali, v Sloveniji pa ga edini praznujemo 25. marca.

Gre za dan, ki je posvečen izkazovanju hvaležnosti in pozornosti. Poslanstvo mater je neprecenljivo, zato je prav, da jim ta dan namenimo še posebno pozornost.

Ni pomembno, kaj podarite, ampak … Bodite drugačni!

Pravzaprav ni pomembno, kaj podarite, presenetite, bodite izvirni, drugačni. Darilo lahko tudi pošljete.

Najlepše je, da darilo izročite osebno, pa vendar je lahko presenečenje še večje, če ga mami pošljete v službo.

telefon v roki,aplikacija Pošte Slovenije Pošlji paket

Če mislite, da vam bo to vzelo preveč časa, se motite, pošiljanje paketkov in paketov je sila preprosto, še posebej primerno, za tiste, ki so v stiski s časom ali pa so morda na ta dan odsotni.

S pomočjo aplikacije Pošte Slovenije – PS Pošlji paket, lahko vse uredite doma ali v pisarni.

Glede na velikost paketa lahko izbirate med tremi velikostmi, spremnico, s katero opremite paket, natisnete in le-tega oddate v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. Ne skrbite, če se tam ne utegnete oglasiti v odpiralnem času, saj paket lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v tednu, na eni izmed lokacij PS Paketomatov.

Paketomat Pošte Slovenije

Storitev je zelo uporabna za vse, ki so v nenehni stiski s časom, lovijo zadnje minute, kot tudi za tiste, ki imajo nove, sodobne rešitve, pisane na kožo sodobnemu človeku.


Sledite nam