fbpx

Verjetno najbolj pomemben trening v letu 2014

Dogodki

Se kdaj sprašujete, zakaj lahko z nekaterimi ljudmi odlično sodelujete in je komunikacija z njimi uspešna in pozitivna spet pri drugih pa nikakor ne pride do želenega načina sporazumevanja in sodelovanja?

Se kdaj sprašujete, zakaj lahko z nekaterimi ljudmi odlično sodelujete in je komunikacija z njimi uspešna in pozitivna spet pri drugih pa nikakor ne pride do želenega načina sporazumevanja in sodelovanja?

Kako izboljšati sporazumevanje hitro in učinkovito?

Svoj komunikacijski potencial lahko razvijete s pomočjo idividualnega pristopa učiteljev retorike. V šoli retorike Povej naGlas pripravljajo 15. in 16. maja 2014 intenziven trening z naslovom Odličen nastop in EQ komunikacija.

POZOR: Ne bodo vas naučili ničesar novega! Naučili pa vas bodo, uporabljati to, kar imate v sebi, da boste razvili svoj komunikacijski potencial!
Odličen nastop in EQ komunikacija je trening, razvit iz metod in tehnik, ki vas skozi praktične vaje pripeljejo do spoznanja in razumevanja delovanja komunikacijskega procesa. Ne trdijo, da je trening najboljši in edini na svetu, zagotavljajo pa, da daje hitre in odlične rezultate.

trening-retorike

Kaj konkretno pridobite v primeru udeležbe?

Naučili se boste učinkovitega komuniciranja na več nivojih in retoričnih spretnosti v poslovnem in privatnem svetu. Kako komunicirati, da smo razumljeni, kaj nam pove telesna govorica, naša in od sogovornikov? Razumevanje pravilne govorne tehnike ter spoznavanje metod za odpravo in premagovanje treme oz. nelagodja pred nastopom. In še več. Cilj treninga je, da bo vaša izgovorjena beseda odražala tudi vašo karizmo in samozavest pri vsakem nastopu, vsaki komunikaciji.

Prednosti treninga so delo v majhni skupini, individualni pristop (analiza vedenja udelženca, odpravljanje motečih vedenj, ustvarjanje novega vedenja), intenzivno delo z veliko vaje, takojšen feedback in usmerjenost na vaš napredek, diskretnost in individualni komunikacijski coaching z izbranim coachem.

Na treningu bo opravljena analiza vašega komunikacijskega profila, analiza vseh nastopov posameznega udelženca (prej/potem, seveda diskretno), snemanje s kamero in takojšnje analiziranje (vsak nastop bodo posneli in ga analizirali), praktične vaje, dihalne vaje, telesna postavitev, priprava in nastop po lastni izbiri iz delovnega področja, DVD s posnetki udeležnca vseh nastopov, vaj, pisna analiza vseh nastopov in napotki za naprej (1 teden po delavnici), skupinski komunikacijski coaching in individualno srečanje.

Komu je trening namenjen?

Trening je primeren za vse, ki morate redno ali pa le občasno nastopiti pred skupino ljudi. Trening priporočamo tudi vsem, ki želite imeti suveren nastop pri komunikaciji v privatnem ali poslovnem življenju, pa naj si gre za komunikacijo s poslovnim partnerjem ali za situacijo reševanja reklamacije ob nakupu artikla.

Pozornost bodo posvetili jasnemu izražanju, argumentiranju in osredotočenosti na bistvene poudarke.

Več o kotizaciji in predavateljih si preberite na spletni strani www.povejnaglas.si.


Sledite nam