fbpx

Velikonočne jedi malo drugače – zaključena

Zavod MON

Kdo bo presenetil sebe in bližnje s priravo drugačnih velikonočnih jedi?

Izpolnite podatke:

* Ime in priimek:
* Naslov stalnega prebivališča:
* Kraj:
* Pošta:
* Tel. št ali mobi št.:
* Elektronski naslov:
Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so objavljeni na dnu strani
Prosimo prepišite naslednji dve črki: nj

 

Dodatne Informacije:

e-naslov: [email protected]
/* */

telefon: 01/520 50 50

  

Velikonočne jedi malo drugače  

Bližajo se velikonočni prazniki. Tudi letos jih boste najverjetneje preživeli v prijetnem vzdušju vam dragih oseb, zbrani ob praznično okrašeni in bogato obloženi mizi. Že premišljujete o dobrotah, ki ne smejo manjkati na tradicionalnem velikonočnem jedilniku? Morebiti že zbirate namige in predloge za pripravo okusnih velikonočnih dobrot?

Če želite v času velikonočnih praznikov presenetiti goste z drugačno kombinacijo jedi ter okusov in sočasno presenetiti tudi sebe, vljudno vabljeni v Galerijo Miele na kulinarično srečanje – Velikonočni jedilnik.

Galerija Miele v sodelovanju z Zavodom Med.Over.Net vabi ljubitelje kulinaričnih dobrot v torek, 27. marca 2012 od 13. do 17. ure na kulinarično srečanje za pripravo Velikonočnega jedilnika. Vsi, ki se želite preizkusiti v pripravi velikonočnega jedilnika z drugačnimi, ne – tradicionalnimi okusi, vabljeni k sodelovanju v nagradi igri Velikonočni jedilnik.

61FDD254-67C5-11E1-9724-B74F66B94067

Se želite udeležiti kulinaričnega srečanja BREZPLAČNO?

Izpolnite prijavnico in s kančkom sreče, ste lahko eden izmed 12. izžrebancev, ki se bodo srečanja udeležili BREZPLAČNO.

Kulinarično srečanje bo potekalo v prostorih Miele Gallery, Brnčičeva ul 41, za Lj.-Črnuče

47275BAE-562B-11E1-8F60-199C65B94067

 

Pravilnik nagradne igre Velikonočni jedilnik

1. Splošne določbe
Organizator Zavod Med.Over.Net, Glinek 22, 1291 Škofljica, skupaj s soorganizatorjem Miele Slovenija – Brnčičeva 41g 1000 Ljubljana, prireja nagradno igro Velikonočni jedilnik spletem portalu www.med.over.net od 8. 03.2012 do vključno 19.03.2012.

2. Nagrada
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki, ki so se z oddajo pravilnih podatkov prijavili na nagradno igro Velikonočni jedilnik  izžrebal 12 nagrajencev, ki bodo na oddani naslov prejeli vabilo za udeležbo na tečaju kuhanja. Vabila bo na oddani naslov poslal soorganizator: Miele Slovenija – Brnčičeva 41g  1000 Ljubljana. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki pravilno izpolni prijavnico za sodelovanje v gradni igri, z izjemo zaposlenih v podjetjih Zavod Med.Over.Net in Miele Slovenija, ter njihovih ožjih družinskih članov.

4. Potek nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec strinja, da mu bo soorganizator nagradne igre, podjetje Miele Slovenija, na navedeni naslov poslal informativno promocijsko brošuro o izdelkih. Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. Žrebanje bo 20.03.2012 poslovnih prostorih Zavoda Med.Over.Net.

5. Nagrajenci
Zavod.Over.Net si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

6. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.
Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in jih uporabi le za namen te nagradne igre

Ljubljana, 8.03.2012


Sledite nam