fbpx

Izkušnja življenja z neplodnostjo

Zanimivo

Vabimo vas, da s svojimi razmišljanji anonimno ali odkrito pridružite pobudi osveščanja javnosti in strokovnjakov o neplodnosti, ki bo novembra potekala pod sloganom "Bom kdaj mama? / Bom kdaj oče?"

Vabimo vas, da s svojimi razmišljanji anonimno ali odkrito pridružite pobudi osveščanja javnosti in strokovnjakov o neplodnosti, ki bo novembra potekala pod sloganom “Bom kdaj mama? / Bom kdaj oče?

 
Neplodnost je potihoma postala resna težava modernih družb. Še vedno je tema, o kateri ljudje neradi govorijo, zato neplodni pari iščejo izhode sami.
 
Zavod Med.Over.Net v sodelovanju s posamezniki z lastno izkušnjo neplodnosti in v sodelovnaju s strokovnjaki iz treh slovenskih centrov za zdravljenje neplodnosti ter ob podpori slovenskih in mednarodnih neprofitnih organizacij ter Ministrstva za zdravje pravkar pripravlja nacionalno kampanjo osveščanja o neplodnosti ter o darovanju spolnih celic. Da bi lahko kar najbolje zastopali interese, potrebe in želje vseh, ki se soočajo z neplodnostjo, potrebujemo čim več informacij neplodnih parov ali posameznikov o izkušnjah, doživljanju, sprejemanju in življenju z neplodnostjo.
 
0795CC3E-E815-11E0-8651-F48865B94067Anonimno ali odkrito nam preko spodnjega obrazca sporočite vaše izkušnje in pogled na neplodnost, zdravljenje neplodnosti in življenje z njo. Sporočite nam, kako in kdaj ste neplodnost prepoznali, kako se z njo soočate, kako doživljate morebitne postopke oploditve in kaj pričakujete, da bi strokovnjaki, zdravstveno osebje in ljudje v vaši bližini lahko naredili, da bi vam pomagali olajšati težave in življenje, ko še čakate na težko pričakovanega in zelo želenega otroka.
 
Veseli bomo, če se boste odkrito ali anonimno aktivirali v osveščanje, zato vas lepo prosimo, da izpolnete spodnjo anketo.
 
Vsaka vaša izkušnja, pogled, razmišljanje nam bodo v veliko pomoč pri osveščanju javnosti in strokovnjakov o potrebah in stiskah neplodnih parov.
 
SKUPAJ LAHKO VELIKO SPREMENIMO!
 
Hvala lepa za sodelovanje!

 

Z neplodnostjo sem se srečal/a:
osebno z lastno ali partnerjevo izkušnjo
pri bližnjem prijatelju/ici, v krogu družine
poznam primer med svojimi znanci
poznam več primerov med bližnjimi in/ali med znanci
Kako dolgo se vi, ali oseba/e ki jih poznate, spopada(jo) z neplodnostjo? Zapišite npr. pol leta, 1,5 let
Kje ste našli prve informacije o zdravljenju neplodnosti?
Kako sprejemate in doživljate neplodnost? Kaj je po vašem mnenju “najhuje” pri spopadanju z boleznijo in zdravljenju neplodnosti?
Kako okolica sprejema neplodnost in kako bi si vi želeli, da bi jo sprejemela?
Želite, da vas obveščamo o poteku kampanje “Bom kdaj mama / Bom kdaj oče?” Sporočite nam vaš e-naslov:

 

Vabljeni, da nam zaupate še nekaj podatkov o sebi (neobvezno):

Ime in priimek:
E-naslov:
Kraj:
Izjava: Vaše komentarje bomo obravnavali zaupno.
Prosimo prepišite naslednji dve črki: be

 

Za več informacij:

e-naslov: [email protected]
/* */

telefon: 01/520 50 50

Obiščite tudi posebno spletno stran Neplodnost.net

 


Sledite nam