fbpx

Vaš otrok krčevito joka? Ga morda napenja, je zaprt, ima drisko?

Novice

Redno uživanje probiotičnih bifidobakterij BB-12 lahko zmanjša pogostnost in jakost blagih do zmernih prebavnih motenj…

Če je dojenčkova črevesna mikroflora porušena zaradi prehrane, vpliva okužb (povzročenih z bakterijami ali virusi) ali zaradi jemanja antibiotikov to neravnovesje lahko vodi v prebavne težave, ki se lahko kažejo kot napenjanje, zaprtje ali driska.

Redno uživanje probiotičnih bifidobakterij BB-12 lahko zmanjša pogostnost in jakost blagih do zmernih prebavnih motenj (zlasti drisk), povezanih s porušenjem normalne črevesne mikroflore, in vzdržuje normalno motiliteto črevesja. BB-12 se lahko uporablja tudi za preprečevanje atopičnega dermatitisa in kot pomoč pri vzpostavljanju in delovanju črevesnega imunskega sistema.

Zdravilo Linex Linbi je edino probiotično ZDRAVILO na slovenskem trgu v obliki praška (vir januar IMS 2013), ki vsebuje bifidobakterije BB12. Namenjeno je dojenčkom in malim otrokom. Zaradi njegove oblike ga lahko zaužijejo tudi nedonošenčki.

Dojenčkom in otrokom, starim do 2 leti, se daje 1 vrečica enkrat na dan; otrokom, starejšim od 2 let, pa od 1 do 2 vrečici na dan. Vrečico s praškom odprite in vsebino stresite v kozarec soka, vode ali mleka. Prašek lahko zmešate tudi s hrano za dojenčke.

Zdravilo je na voljo brez recepta v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

linex-linbi  lina-bine-1

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Oglasno sporočilo


Sledite nam