fbpx

Vam je zmanjkalo denarja? Uredite si finančno stanje

Aktualno, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Za vsak problem se najde rešitev, tudi za ureditev osebnih financ. Rešitev je najem novega kredita za poplačilo dolgov.

Hitro se nam lahko zgodi, da v današnjem potrošniškem času zapademo v nekontrolirane dolgove. Te pa je dobro rešiti.

Kredit za avto, kredit za stanovanje, limit na kartici, predplačniška kartica, limit na kartici na drugi kartici – vam je poznano? Vas morijo te zadolžitve tudi ponoči? Vedite, da niste edini. In potem potrebujete še dodatna sredstva, ker se želite od vseh teh in onih skrbi odpočiti in odpotovati nekam daleč. Kaj boste naredili? Najverjetneje sklenili nov kredit, tokrat gotovinskega.

Nabralo se vam bo toliko dolgov na različnih mestih, da niti ne boste več vedeli, kakšno je vaše finančno stanje.

Ker pa se za vsak problem najde rešitev, se najde tudi za ureditev osebnih financ. Če imate voljo in željo, potem potrebujete samo še disciplino in vztrajanje, da dosežete cilj.

hypo banka shutterstock_168228956

Vendarle je vprašanje, kako se izkopati iz vseh teh dolgov. Rešitev se mogoče sliši enostavno: učinkovito upravljanje z vašimi financami.

Na spletu obstaja že mnogo navodil, primerov različnih tabel, kako si vnašati vse stroške in porabo vaših sredstev. Drugi se posvetujejo s finančnimi svetovalci, ki jim izdelajo celotni finančni načrt za bližnjo in prihodnjo finančno varnost. Pri tem bodite pozorni, da si izberete takšnega finančnega svetovalca, ki vam ne obljublja pravljic, temveč je do vas pošten, strokoven in realen.

Prvi in najpomembnejši korak pri tem je urediti oziroma optimizirati vse obstoječe obveznosti oziroma dolgove. Ena izmed primernih in ustreznih rešitev je najem novega kredita, ki pokrije vse dosedanje dolgove.

Nekatere banke so se že osredotočile na tovrstne situacije posameznikov, in s svojo ponudbo že nudijo rešitve. Ena od takšnih je ponudba Hypo banke, ki so na trg ponudili kredit za poplačilo obveznosti. Kredit je namenjen združitvi vseh obveznosti pod eno streho. Ta kredit vam omogoča, da z njim poplačate obstoječe obveznosti, če pa potrebujete še dodatno gotovino, vam jo lahko omogočijo v vrednosti 25 % kredita.

HYPO-201602-KREDITI_Banner_SLO_Facebook_oglas_20posto_1200x627px

Takšen kredit vam da jasno informacijo o mesečnem obroku in vam omogoča jasen nadzor na vašimi financami. Dodatna gotovina vam predstavlja pa še tisto dodano vrednost tovrstne storitve. In skoraj brez skrbi si lahko privoščite dopust.

Po tem pa je popolnoma odvisno od vaše discipline, kako boste z vašimi financami upravljali v prihodnosti. A že sama želja po tem je velik korak k izboljšanju tega dela življenja.


Sledite nam