fbpx

Vabljeni na delavnico Samski, vendar ne sami

Novice

Ali živeti kot samski pomeni srečevati pare in se soočati s svojo osamljenostjo? Vabljeni na delavnico, kjer boste izvedeli več.

Ali živeti kot samski pomeni srečevati pare in se soočati s svojo osamljenostjo? Ali to pomeni postavljanje številnih vprašanj? Zakaj sem ravno jaz sam / sama? Kako razumeti, da sem ravno jaz ostala brez partnerja? Ali se to dogaja samo meni? Ali je razlog (tudi) v meni? Kako se naj opremim, da bom lahko sproščeno navezoval(a) odnose z drugimi?

Na našem treningu za samske, ki nočejo ostati osamljeni, se bomo srečavali z namenom, da delimo dobro upanje in se opremimo z notranjo močjo ravnotežja v sebi.

Ogledali si bomo, kakšne vzorce glede bližine in navezanosti smo prejeli kot dediščino iz primarne družine, kakšna prepričanja o navezanosti smo si ustvarili. Raziskovali bomo svoj tip navezave do bližnjih.

Morda smo v izkušnjah navezanosti doživeli razočaranja, rane, naše temeljne potrebe so ostale nezadovoljene. Kakšne strategije preživetja smo razvili ob tem? Kako smo se zaščitili, da smo preživeli in kako s tem živimo? Ali živijo v nas strahovi, za katere je čas, da jih odložimo?  Ali je čas, da odložimo težo preteklih odnosov, ki so nam povzročali stisko?

Ob raziskovanju in razumevanju svojih vedenj, s katerimi vstopamo v odnose bližine in navezanosti, si bomo ponovno ogledali svoje razvojne potrebe. Ali smo morda v svojem odraščanju odklopili kakšen  del sebe, ali je v nas kaj zanikanega ali celo nedovoljenega?

Delo bo potekalo v skupini, kjer velja načelo, da ko delamo zase, delamo hkrati za vse druge. Skupina pomeni prostor varnosti, v katerem lahko delimo in skupaj nosimo bremena, ki so tako lažja. Skupina pomeni podporo in izkušnja dobrega upanja. V skupini bo največ 12 udeležencev.

Za več informacij (termini, cena, mnenja udeležencev) INFORMATIVNI LETAK.

Prijavite se s klikom na PRIJAVNICA.

Za vsa dodatna vprašanja sva vam na voljo na e-naslovu: [email protected] ali GSM 041265332 / 041811999.

skupina-ljudi-640

Oglasno sporočilo


Sledite nam