fbpx

Vabilo: Praznovanje prvega materinskega dne

Novice

Pod vašim srcem bije še eno srce. Z njegovim bitjem se je za vas začela najlepša vloga v življenju, ki bo polna majhnih čarobnih trenutkov, topline in ljubezni.

Neocelica praznvanje

Draga bodoča mamica,

Pod vašim srcem bije še eno srce. Z njegovim bitjem se je za vas začela najlepša vloga v življenju, ki bo polna majhnih čarobnih trenutkov, topline in ljubezni. Vloga, ki jo boste igrali celo življenje. In vloga, ki za okolico hitro postane samoumevna.

Pustite se razvajati, še preden vas bitjece, ki ga nosite pod srcem, pokliče »mama«. Svoj prvi materinski dan preživite skupaj z ostalimi bodočimi mamicami in praznujte skorajšnji prihod  novega družinskega člana.

Vidimo se v četrtek, 27. marca, ob 17. uri na sedežu Neocelice, na Bravničarjevi ulici 13 v Ljubljani.

Neocelica praznvanje

Pridružil se nam bo tudi priznani slovenski ginekolog dr. Stanko Pušenjak, ki bo poskusil odgovoriti na vprašanja, s katerimi se srečujete bodoči starši, hkrati pa bo predstavil, kako lahko že ob rojstvu obdarite svojega otroka.

Baby Center in Philips Avent pa sta za vsako udeleženko Prvega materinskega dne pripravila simpatično presenečenje.

Prijave sprejemajo na brezplačni telefonski številki 080 88 48,  na elektronskem naslovu [email protected] ali preko Facebook-a.

Več infomacij lahko dobite na spletni strani neocelica.si.

Vljudno vabljeni.

mag. Stanko PušenjakMag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar z Ginekološke klinike UKC Ljubljana, je ugleden strokovnjak za perinatalno medicino. Spremljal je na stotine nosečnosti in pomagal na svet mnogo dojenčkom. Dobro pozna bodoče matere in očete, njihov pogum in njihove skrbi. Že vrsto let aktivno sodeluje s spletno stranjo Med.over.net, kjer je moderator foruma ABC ginekologije in porodništva.

Oglasno sporočilo


Sledite nam