fbpx

VABILO: NEO-POSVETOVALNICA z dr. Ksenijo Šelih Martinec

Novice

Kaj so matične celice? Kakšna je njihova vrednost in kakšne koristi prinašajo? Kako poteka odvzem popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu otroka?

neocelica

neocelica

Dragi bodoči starši!

V devetih mesecih, ko se pripravljate na prihod novega družinskega člana in na prevzem nove vloge v življenju, se soočate z nešteto vprašanji. Ena izmed pomembnih odločitev, pred katero ste postavljeni, je glede možnosti shranjevanja matičnih celic vašega otroka.

Kaj so matične celice? Kakšna je njihova vrednost in kakšne koristi prinašajo? Kako poteka odvzem popkovnične krvi in tkiva popkovnice ob rojstvu otroka? Kje v Sloveniji lahko matične celice shranimo?

O vseh dilemah se boste lahko pogovorili z Ksenijo Šelih Martinec, dr. med., specialistko ginekologinjo in porodničarko, na NEO-POSVETOVALNICI, ki bo potekala 29. januarja 2013 ob 17. uri v prostorih družbe Neocelica, v Ljubljani.

Prijave sprejemajo na brezplačni telefonski številki 080 88 48, na elektronskem naslovu [email protected] ali preko Facebook-a.

Dobrodošli!

Ksenija Šelih MartinecKsenija Šelih Martinec, dr. med., specialistka ginekologinja in porodničarka

Ginekologinja, ki ima s področja ginekologije in porodništva že skoraj dvajset let izkušenj ter si je znanje pridobivala na priznanih mednarodnih šolah in kongresih. Poleg tega svoje znanje širi še na področje osteoporoze in medicinske estetike.

Specializacijo iz ginekologije in porodništva je opravljala na ginekološki kliniki v Ljubljani in decembra 1992 opravila specialistični izpit. Po končani specializaciji se je vrnila v Zdravstveni dom Domžale v Dispanzer za žene. V tem času je bila povezana z Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj, v kateri je opravljala operativne posege in vodila porode. Končala je šolo operativne histeroskopije v Haagu na Nizozemskem, šolo ultrazvoka, šolo kolposkopije, izobraževanje o uporabi 3D-4D-ultrazvoka v porodništvu. Pridobila je mednarodno licenco FMF v Londonu za opravljanje ultrazvočne preiskave za zgodnje odkrivanje otrok s trisomijo 21 (merjenje nuhalne svetline). Ginekološko-porodniški stroki sledi z udeležbo na slovenskih in mednarodnih kongresih in šolah.

Leta 1995 je stopila na samostojno pot, odprla je KALLISTE, sprva ambulanto za ginekologijo in porodništvo, ki je z leti prerasla v KALLISTE, kliniko za ginekologijo, osteoporozo in medicinsko estetiko, katere strokovni vodja je danes. Razvoj klinike so pogojevale potrebe pacientk. Za diagnostiko in zdravljenje osteoporoze je končala slovensko šolo osteoporoze. Tudi širjenje na področje medicinske estetike so narekovale potrebe žensk, še posebej ženske po porodu in v času menopavze, ko je žensko telo podvrženo velikim spremembam. Na področju estetike jo najbolj privlačijo naravne in neinvazivne metode pomlajevanja. Postala je tudi uradni trener švicarskega laboratorija Regen Lab, za pomlajevanje z lastno plazmo – Regenplazmo

Zadnja leta se intenzivno posveča tudi “antiaging” medicini. Tako je na področju zdravljenja menopavze uvedla terapijo z bioidentičnimi hormoni in pridobila licenco TA Science za uporabo aktivatorja telomeraz na področju “antiaging” medicine.

 Oglasno sporočilo


Sledite nam