fbpx

Vabilo na dobrodelni dogodek

Dogodki

V soboto, 8.3.2014, bomo dan žena proslavili nekoliko drugače in z dobrodelnim dogodkom v sodelovanju s Hišo športa in rekorderjem Darkom Prusnikom.

V soboto, 8.3.2014, bomo dan žena proslavili nekoliko drugače in z dobrodelnim dogodkom v sodelovanju s Hišo športa in rekorderjem Darkom Prusnikom.

Kdo je Darko Prusnik?

gluhi-1Darko Prusnik je nekdanji hokejist, ki je osvojil šest naslovov državnega prvaka v jugoslovanski in pozneje slovenski ligi. Za jugoslovansko reprezentanco je nastopil na šestih svetovnih prvenstvih. Danes je kondicijski trener hokejistov in hkrati košarkarjev KK Union Olimpija. Tokrat bo poskusil preseči lasten rekord v dvigu uteži, s katerimi se bo vpisal v Guinnesovo knjigo rekordov.

Zbrana sredstva bodo namenjena poletnemu letovanju socialno šibkih gluhih in naglušnih otrok in mladostnikov. Zanje bodo skrbeli prostovoljci.

Program se bo pričel ob 10.30 uri, ko bomo delili letake z enoročno prstno abecedo in učili posameznih kretenj. Dobrodošli so tako otroci kot odrasli. Ob 11.uri pa se prične tekma s časom in rekordom hkrati.

Z nami bodo tudi ambasadorka gluhih Sara Savnik, prijatelji, ki bodo spodbujali k postavitvi novega rekorda, člani društva, tolmačica za slovenski znakovni jezik, nekaj otrok in pater Bogdan Knavs.

Z nami bodo nekateri sponzorji, ki bodo podprli letovanje gluhih in naglušnih socialno šibkih otrok in mladostnikov ter prostovoljci.

Dogodek je medijsko podprt.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu!


Sledite nam