fbpx

V soboto se je odvijal Čarobni dan v Kranjski Gori

Dogodki

Namen Čarobnega dne je, poleg dobrodelne note, družinam omogočiti aktivno preživljanje prostega časa v naravi.

Čarobni dan

Tudi tokrat je Čarobni dan razveselil otroke in sicer se je 100 otrok učilo smučanja ali deskanja brezplačno. Otroke so učili profesionalni učitelji Smučarske šole Kranjska Gora, Smučarske šole Kekec in Smučarske šole ASK za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Ker je bilo povpraševanje po brezplačnih smučarskih urah zelo veliko in je preseglo vsa naša pričakovanja in kapacitete smo organizirali 2-urno učenje s smučarskimi učitelji v manjših skupinah po čarobni ceni 10 €.

Namen Čarobnega dne je, poleg dobrodelne note, družinam omogočiti aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Pokazati otrokom čare narave, ki smo jih bili v našem otroštvu deležni starejši in jih (vsaj za en dan) odtegniti od računalnika. Tisoč družinam so RTC žičnice Kranjska Gora omogočile, da za ceno ene odrasle smučarske vozovnice smuča cela družina. Najmlajši so se zabavali v čarobnih delavnicah, preizkušali v zimskih športnih igrah in se brezplačno učili osnov smučanja in deskanja.

Čarobno vzdušje bodo so na odru pričarali mladi pevski talenti glasbenega studia Osminka in Aleksandra Vovk, za čarobne čarovnije pa je poskrbel Čarodej Toni. Vsi nastopajoči so se odpovedali honorarju.

Kranjska Gora je 26. januarja zagotovo minila v znamenju otroške sreče, iskrenega veselja in plemenitih dejanj za kar sta v največji meri zaslužna organizatorja: podjetje Netvizija ter Občina Kranjska Gora.


Sledite nam