fbpx

Znani nagrajenci: V poletje s Flaško

Novice, Zanimivo

Flaška je steklenica za pitje vode. Izdelana je iz najprimernejšega materiala za shranjevanje in pitje vode – iz stekla.

Nagradna igra je končana. 

Nagrajenke so:

Sandra Merc
Nuša Lipar
Urška Đuranovič

Nagrajenke dobijo Flaške po pošti.

Nagradna igra

V vročih poletnih dneh je zadostna hidracija še pomembnejša kot običajno. Pomembna pa ni samo zadostna količina vode temveč tudi njena kakovost … In kakovost steklenice iz katere jo pijete.

Steklenica za vodo Flaška je izdelana iz stekla – najprimernejšega materiala za steklenice za vodo saj vanjo ne izloča neželenih snovi ali okusa. Ker bi se sicer ob padcih lahko razbila,  je Flaška izdelana iz masivnega stekla in dodatno zaščitena z nogavičkami iz najrazličnejših materialov. Od neoprena, silikona pa do organskega bombaža in plute. Na neoprensko nogavičko lahko natisnemo tudi vaše ime!

Flaška se lahko pohvali še z nečim kar jo razlikuje od ostalih steklenic za vodo. Obdelana je s postopkom TPS,  zato se struktura vode v njej spremeni. Približa se strukturi izvirske vode, torej vode v njenem naravnem okolju*. Več o tem preberite na www.flaska.si.

Kolekcija-mix-2015-1200x622

*Temelji na dognanjih in teorijah alternativnih ved, ki so opisane na spletni strani www.flaska.si/strukturiranje-vode. Uradne ustanove navedenih teorij in rezultatov ne priznavajo ali pa jih ne obravnavajo.

Nagradna igra

Osvojite eno izmed treh nagrad, ki jih podarja podjetje Flaška. Personalizirano steklenico Flaška Neo Design z vašim imenom. Le odgovoriti nam morate na spodnje vprašanje.

Nagrada: 3 x Flaška z natisnjenim imenom dobitnika / dobitnice.

logo_darkblue_print

Oglasno sporočilo


Sledite nam