Privoščite si razvajanje in trenutke zase!

Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Kot mama verjetno vse obveznosti in dejavnosti prilagajate družini, otrokom. Zato verjetno vstajate zgodaj zjutraj …

Verjetno vam nihče ne bo zameril, če si boste en dan v letu vzeli samo zase in si privoščili nekaj ali vse, kar si obljubljate celo leto, pa vas obveznosti omejujejo.

Kot mama verjetno vse obveznosti in dejavnosti prilagajte družini, otrokom. Zato verjetno vstajate zgodaj zjutraj, da lahko v miru spijete kavo, si morda privoščite telovadbo, pospravite perilo … Po službi hitite v trgovino po svež kruh in mleko, v naslednjem trenutku že pomagate pri šolskih obveznostih ali pa nastopite popoldanski s.p. , beri »taximama«.

Verjamemo, da vse to počnete z ljubeznijo in veseljem in da pravzaprav ne bi za nič na svetu zamenjali najlepše vloge, biti mama. A vseeno je nekje v vas tihi glasek, ki si želi, da bi lahko vsake toliko lahko spili kavo v miru, brez da bi vas vmes tisočkrat slišali »Maaaamiii, kje je ….?, »Mami, nagaja mi…!«. Želite si seveda še veliko več in ravno materinski dan je priložnost, da si privoščite kavo in tisto, nekaj več zase.

Strokovnjaki pravijo, da se morajo mame zavedati, da tudi one potrebujejo čas zase, da obnovijo zaloge energije. Zato si privoščite tisto, kar vas sprošča in osrečuje. S tem boste tudi otrokom dober zgled, da skrbite zase in si vzamete čas za stvari, ki jih imate radi.

Najprej se sprijaznite z dejstvom, da ne bo konec sveta, če si privoščite obisk pri kozmetičarki, masažo ali celo vikend oddih s prijateljicami. Otroci in partner bodo preživeli brez vas. Morda deklice ne bodo imele ravno najlepše pričeske, dečki pa bodo dva dni nosili iste hlače. Pa nič zato. Preživeli bodo tako oni kot tudi vi.

Privoščite si razvajanje in trenutke zase!

Ker pa ne gre vedno vse po načrtih in okoliščine včasih ne dopuščajo, da bi se kam odpravili, smo za vas, drage mame, pripravili nagradno igro. Z dišečimi darili si boste popolni dan ustvarile kar doma.

Tri srečnice bodo prejele dišeče nagrade:

  • 1 x komplet Alkimija vrtnic (rožnati glos za ustnice in nežno milo za obraz in telo v ljubki kovinski škatlici)
  • 1 x pomladni komplet Potonika (gel za prhanje, mleko za telo, krema za roke v prikupni kozmetični torbici)
  • 1 x masažno olje z arniko

Izpolnite svoje podatke in držite pesti

Ime in priimek

E-naslov

Vsa polja so obvezna.

Z oddajo obrazca se strinjam s splošnimi pogoji in pravili sodelovanja.


Sledite nam