Usmerite energijo v boj, ne finančne težave

Bolezni, Novice, Zanimivo, Zdravje

Vemo, da bolezen rak ne izbira starosti in spola, temveč se pritihotapi v življenje, ko najmanj pričakujemo.

Vemo, da bolezen rak ne izbira starosti in spola, temveč se pritihotapi v življenje, ko najmanj pričakujemo. S sklenitvijo Zavarovanje za primer raka si zagotovimo izplačilo zavarovalne vsote, kar nam omogoči, da se lahko posvetimo le enemu cilju – procesu zdravljenja.

Zdravstveno zavarovanje za primer raka je namenjeno tistim, ki se zavedate, da v primeru diagnoze težke bolezni rak, finančni vidik ni nepomembna stvar. Ker bolezen ne vpliva le na naše počutje, delo in cilje, temveč  tudi počutje, delo in prihodnost naših najbližjih.

Borimo se z vami

V boj z boleznijo moramo vložiti vso energijo, čas in denar. Prihranki pogosto niso dovolj. S sklenitvijo zavarovanja za primer raka boste imeli zagotovljeno izplačilo izbrane zavarovalne vsote v primeru raka. Izbirate lahko med 5.000, 10.000, 20.000 ali 50.000 EUR.

Denar porabite po svojih željah

Z izplačanim zneskom razpolagate po svojih željah in potrebah. Lahko delno pokrijete izpad dohodka v času zdravljenja, plačujete položnice, ki še naprej redno prihajajo, si privoščite morebitno dodatno zdravljenje in zdravila. Denar vam omogoča, da ohranite kakovost bivanja in poskrbite za finančno varnost.

Že od 2 EUR naprej

Mesečna premija zavarovanja se giblje od približno 2 EUR dalje, odvisna pa je od izbrane zavarovalne vsote in starosti. V zavarovanje brezplačno vključimo tudi vaše otroke, stare od 2 do 18 let.

Sklenitev brez zdravniškega pregleda

Zavarujejo se lahko zdrave osebe med 18. in 84. letom starosti. Za sprejem v zavarovanje ni potreben zdravniški pregled, potrebno se je le strinjati z izjavo o zdravstvenem stanju. Negotova prihodnost?Prihodnost je vselej nepredvidljiva, zato je dobro biti nanjo pripravljen. Oglasite se v najbližji poslovalnici Vzajemne ali pokličite brezplačno številko 080 20 60 oziroma obiščite www.vzajemna.si ter naročite svetovalca ali sklenite Zavarovanje za primer raka še danes.

RSS Ustavi se!

 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...
 • Ali kava – kofein res dvigne energijo?
  Vam je znano? Po treh urah intenzivnega dela se zgodi: »Uf, zdaj pa rabim pavzo. Skodelica kave se bo kar prilegla, da si napolnim moči.«
 • Kako uravnavate čas? Člani Združenje manager za #ustavise
  Člane Združenja manager smo vprašali, kako uravnavajo čas namenjen delu in čas namenjen sprostitvi.