fbpx

Urbani gladiatorji ob morju kličejo pomlad

Dogodki, Gibanje, Novice, Zanimivo

Na Obali se v nedeljo, 20. marca, obeta adrenalinska poslastica, spektakularni Urbani gladiator bo udeležencem …

Na Obali se v nedeljo, 20. marca, obeta adrenalinska poslastica, spektakularni Urbani gladiator bo udeležencem z atraktivnimi ovirami oteževal poti vse od Lucije do Pirana. 

Na predpomladno nedeljo bodo tako Portorož znova okupirali urbani gladiatorji. Avanturistični dogodek, ki je bil v Portorožu premierno izveden marca lani, je porušil vse rekorde, saj se ga je udeležilo neverjetnih 700 pogumnežev. Rdeča nit avanturističnega dogodka ostaja adrenalinska zabava ob ekipnem premagovanju razgibane proge, na kateri bodo udeleženci spoznali lepote Slovenskega primorja s povsem drugačne perspektive. Organizator vabi k udeležbi vse, ki imajo radi izzive, ne glede na starost in stopnjo pripravljenosti. Potrebujete le dobro ekipo, ki vam bo pomagala ob premagovanju ovir in vas spodbujala, ko bodo pešale moči.

gladiator-na-plazi-portoroz

Timska naravnanost dogodka je tisto, kar k izzivu privabi še zlasti podjetja, saj lahko zaposleni skozi svojevrstno zabavo okrepijo sodelovalne vezi. Nastop je mogoč za ekipe, ki štejejo najmanj dva in največ deset članov. Čas je nepomemben dejavnik, pomembno je le, da ekipa s skupnimi močmi premaga progo, polno atraktivnih in različno zahtevnih tematskih ovir. Preskakovanje ognja, plazenje po blatu, plezanje čez steno, skakanje v vrečah, nošenje različnih bremen, hoja s hoduljami, vožnja z jadrnicami, drčanje, to je le peščica ovir, ki jih bo potrebno premagati, lahko pa vam zaupamo, da bo v znamenju slovenskega skakalnega praznika, ki se bo na isti dan odvijal v Planici, pripravljena tudi ovira Letalnica Planica, preko katere bodo gladiatorji skočili v morje. Najdaljši skok bo bogato nagrajen. Startno-ciljno prizorišče ostaja enako kot lani, tj. lokacija Novoletnega skoka v morje, ki ga organizator priredi vsako leto 1. januarja.

Start z Osrednje plaže Portorož bo potekal po intervalih od 11. ure dalje, na voljo pa bosta dve trasi, krajša s 15–20 ovirami in daljša, ki vsebuje inovativnih 30–40 ovir. Seveda se boste lahko tudi tokrat sami odločili, ali boste stisnili zobe na daljši preizkušnji ali pa se boste pozabavali le na krajši. A važno je le to, da zberete pogum in sodelujete. S prihodom v cilj si boste priborili spominsko medaljo in diplomo, ki bosta vedno znak vaše borbenosti, hkrati pa boste vsi uvrščeni tudi v žrebanje za bogate nagrade sponzorjev. Prijavite se lahko na spletni strani www.urbanigladiator.si, prijava pa bo možna tudi na dan dogodka od 8.30 dalje.

Utrinki iz lanskega leta

 


Sledite nam