fbpx

Urbani gladiator Laško 2014

Dogodki

V soboto 19. julija 2014 se je v Laškem, v sklopu Piva in cvetja, v organizaciji Športnega društva Slovenc odvijal dogodek »Urbani gladiator Laško«. Drugega takšnega dogodka po premieri v …

V soboto 19. julija 2014 se je v Laškem, v sklopu Piva in cvetja, v organizaciji Športnega društva Slovenc odvijal dogodek »Urbani gladiator Laško«. Drugega takšnega dogodka po premieri v Celju, se je v soboto udeležilo nekaj več kot 450 »urbanih gladiatorjev«. Prireditev je bila namenjena vsem generacijam.

Udeleženci Urbanega gladiatorja so lahko izbirali med tremi različno zahtevnimi trasami ter premagovali zanimive ovire, nekatere manj, druge bolj zahtevne.

Prečkanje reke, prenašanje sodov piva, spust po drči, plezanje preko zidu, nošenje gum, preskok ognja, plazenje po blatu, preskok stene, in druge zanimive ovire ter za konec borba s pravimi gladiatorji … vse to je bil Urbani gladiator v Laškem.

Pri vsaki zahtevnostni oviri ali aktivnosti, ki so jo morali udeleženci opraviti je bil na vidnem mestu postavljen napis z navodili in KAZEN, ki jo je bilo potrebno izvesti, če se ovira ni opravila. Na trasi so bile postavljene tudi »Check point točke«, kjer so sodniki preverjali, če je ekipa celotna. Za izvajanje in pravilen potek so poskrbeli reditelji in prostovoljci.

Gladiator-lasko

Na cilju so vsi udeleženci prejeli spominsko medaljo, diplomo in bon za pizzo in pivo v Pizzeriji Špica.

Kot pravijo organizatorji gre zahvala vsem pokroviteljem dogodka, več kot 100 osebam v organizaciji ter seveda vsem udeležencem, ki so se dogodka udeležili. Tudi v prihodnje se bodo potrudili, da se bodo dogodki, ki jih organizira Športno društvo Slovenc, nadaljevali.

Cilj dogodka, ki je prvič potekal v Celju, je da dogodek postane tradicionalen ter da privabi vse tiste, ki uživajo v športnih aktivnostih, zabavi in druženju.

Uradna galerija je na volju TUKAJ.

Preko 2000 slik je na voljo tudi na naši FB strani URBANI GLADIATOR.

Vir: FATBURN.SI.


Sledite nam