fbpx

Uporaba čuječnostne prakse bo pojasnjena novembra

Dogodki, Zanimivo, Življenjski slog

Vse več znanstvih raziskav govori o pozitivnih učinkih učenja čuječnosti, ki se danes ne izvaja več samo na ravni posameznikov.

seminar konferenca Centermind 2017

Vse več znanstvih raziskav govori o pozitivnih učinkih učenja čuječnosti, ki se danes ne izvaja več samo na ravni posameznikov, ampak vse pogosteje tudi v šolskih učilnicah, zdravstveni negi in podjetjih.

Prijazno vabljeni na konferenco CenteredMind,

ki bo 10. in 11. novembra 2017 v City hotelu v Ljubljani.

Na konferenci bodo odlični domači in tuji strokovnjaki in predavatelji podali najnovejše informacije s področja nevroznanosti in uporabe čuječnostne prakse na različnih področjih naše družbe, kot so izobraževanje, zdravstvo in podjetništvo.

Predavatelji in dogajanje

Pripravljamo bogat program in strokovnjake svetovnega kova. Z nami bodo: Tim Burns, Marie Kronqiust , Yurij Yatsko, Zmago Šmitek, Robert Križaj, David McMurty, Sara Isaković, Bernarda Žarn, Urška Božič Križaj, Tjaša Šubic, Nastja Mulej, Eva Škobalj, Alenka Košorok Humar, Ivana Gradišnik, Jernej Kolenik, Marko Soršak – SOKI in drugi.

V okviru spremljevalnega programa se boste lahko udeležili vadb čuječnosti, meditacije, Qigonga.

Komu priporočamo udeležbo na Centermind?

Konferenca je namenjena zaposlenim v izobraževanju, zdravstvu, načrtovalcem šolskih programov, terapevtom in svetovalnim delavcem, poslovnežem ter vsem, ki delajo na promociji in razvoju zdravega, polnega načina življenja.

Več informacij in prijave na Centermind


Sledite nam