fbpx

Učinkovita pomoč pri brazgotinah

Novice, Zanimivo

Koža vsebuje kolagenska vlakna, ki pomagajo ohranjati njeno moč in elastičnost.

Koža vsebuje kolagenska vlakna, ki pomagajo ohranjati njeno moč in elastičnost. Ko je koža ranjena, se odzove s tvorbo dodatnega kolagena za celjenje ran. To kopičenje kolagena je normalen pojav, rezultat pa je brazgotina. Brazgotinjenje je povsem naraven del celjenja.

Pretirano brazgotinjenje lahko zmanjšamo

Bepanscar-uporabaDoločena stopnja brazgotinjenja je nujna, pretirano brazgotinjenje pa je moteče, a na srečo ga lahko preprečimo. Čeprav brazgotina potrebuje precej časa, da zaključi naravni proces celjenja, lahko z gelom proti brazgotinam Bepanscar™ ta proces pospešimo in pripomoremo, da je brazgotina manj vidna.

V primeru, da pride do okužbe ali ponovne poškodbe kože, se celjenje rane lahko upočasni in nastane še izrazitejša brazgotina. Tudi kopičenje odvečnega kolagena poveča vidnost brazgotine, vendar pa jo lahko z uporabo gela proti brazgotinam Bepanscar™ zmanjšamo.Bepanscar-gel

Gel proti brazgotinam Bepanscar™

Gel proti brazgotinam Bepanscar™ pomaga pri ohranjanju vlažnosti kože in posledično zmanjšuje vnetje. Zmanjševanje vnetja v poznejših fazah celjenja, ko je rana že zaprta, je pomembno, saj s tem telo ne tvori več presežka kolagena. Nakopičeni kolagen lahko poveča vidnost brazgotine, gel proti brazgotinam Bepanscar™ pa pomaga zmanjšati brazgotinjenje ter gladi, mehča in zmanjšuje obstoječe brazgotine. Poleg tega gel proti brazgotinam Bepanscar™ zmanjšuje pordelost kože in občutek napetosti brazgotine. Gel vsebuje provitamin B5 ter ne vsebuje dišav in konzervansov.


Oglasno sporočilo


Sledite nam