fbpx

Trening odličnosti jezika in besedil

Novice

Trening: izvedeti kako govoriti, da si slišan, viden, razumljen in ideja sprejeta.

trening

Trening se razlikuje od ostalih ravno po individualnem pristopu vsakemu posamezniku in intenzivnem delu coacha z vsakim udeležencev.

Intenziven trening komunikacije, javnega nastopanje in retorike, ki predstavlja ekspertizo retoričnih veščin in znanj, saj prinaša napotke za komunikacijsko, poslovno in jezikovno odličnost. Skozi praktično delo se boste učili javnega nastopanja, retorike in učinkovitega komuniciranja, dihalnih tehnik, nebesedne komunikacije oz govorice telesa, kulture govora oz. zborne izreke.

V Ljubljani 25. in 26. 9. 2013, Hotel Plaza, Ljubljana + tretji dan, individualno srečanje 2pu (komunikacijski coaching). Vsak dan od 9 do 17ih v družbi strokovnjakov šole Povej naGlas.

Sam program je razdeljen na tri segmente:

Uspešna komunikacija ( zajema dihalne vaje in premagovanje stresa pri nastopanju , trening komuniciranja, skupinska dinamika in vodenje skupine, ravnanje z zahtevnimi in težavnimi sogovorniki, prepričevanje in argumentiranje, nebesedna komunikacija in telesna govorica)
Retorika in nastopanje (zajema kako besedila beremo (če jih pripravimo vnaprej ali če nam jih pripravijo drugi), retorične figure, vodenje razprave, srečanja, posveta, konference, interaktivne konference, spletne konference, učinkovito poslovno komuniciranje)
Odličnost jezika in besedil ( zajema kultura govora in zborna izreka poglobljeno, branje besedil, jezikovna iznajdljivost, karizma –osebnost – humor – entuziazem).

Sestavni del intenzivnega treninga je:
Analiza profila udeležencev, snemanje s kamero in takojšnje podrobno analiziranje (vsak nastop bomo posneli in ga analizirali), praktične vaje, dihalne vaje, telesna postavitev ter priprava in zaključni nastop po lastni izbiri (izberete lahko govor, sestanek, dogodek, predstavitev, predavanje). Po treningu sledi tudi podrobna pisna analiza in ocena (poudarek na kulturi govora in nastopu kot takem v celoti) vseh nastopov udeležencev ter napotki za izboljšave. Vsak udeleženec pa bo deležen tudi individualnega komunikacijskega coachinga.

Z vami bodo izkušene predavateljice in strokovnjakinje iz komunikacijskega področja (Anja Križnik Tomažin, Maja Martina Merljak, Maja Šumej, Natalija Postružnik, Jasna Knez in zanimivi gostje).

povej na glas trening

Več informacij o celotnem programu in sami izvedbi treninga najdeta na www.povejnaglas.si ali pa pišite na [email protected]in 051 666 800

Oglasno sporočilo


Sledite nam