fbpx

Totko bo prenovil otroško igrišče

Zdravje in bolezni

Ob tednu otroka bo podjetje Tosama izbranemu vrtcu predala v uporabo popolnoma nova igrala za otroke.

Ob tednu otroka bo podjetje Tosama izbranemu  vrtcu  predala v uporabo popolnoma nova igrala za otroke v vrednosti 5.000 €. V dobrodelni akciji sodelujejo tudi Nova KBM, podjetje Hutko, spletna trgovina Mark Neli ter Otroški vozički.com.
A3479F38-DD31-11E1-9420-91B165B94067Dobrodelni projekt Totko prenavlja otroško igrišče letos poteka že tretje leto in tako postaja tradicionalni projekt, ki pomaga pri reševanju problematike slovenskih otroških igrišč za naše najmlajše. Ideja o projektu izhaja iz poslanstva Tosame d.o.o., ki že dolga leta s svojimi izdelki pod blagovno znamko to.to skrbi za nego dojenčkov in malčkov.
 
Natečaj bo letos potekal na Facebook strani Totko prenavlja otroško igrišče. Tu se lahko k sodelovanju prijavijo vsi vrtci, ki želijo nova igrala.  Končni dobitnik bo izbran na podlagi  ocene obstoječega stanja v vrtcih, ki so na podlagi zbranih glasov prišli v ožji izbor.
 
S prenovo otroškega igrišča želi Tosama malčkom omogočiti kakovostno in varno igro z vrstniki. Prenovljeno igrišče jim bo tudi dobra spodbuda, da bodo še z večjim veseljem vsako jutro prišli v vrtec.

Sledite nam