fbpx

Top 10 forumov na portalu Med.Over.Net

Dom & prosti čas, Moderatorji

V uredništvu smo za vas pripravili Top 10 forumov znotraj portala MON. Preverite kateri so najbolj obiskani.

Vseživljenjski portal Med.Over.Net – MON, kot mu radi rečejo najzvestejši uporabniki, slovi po svoji kredibilnosti, katero mu daje več kot 200 zdravnikov in drugih strokovnjakov. Je družabno omrežje, skupnost posameznikov, ki se pogovarjajo, sprašujejo, rešujejo probleme, govorijo svoje življenjske zgodbe, nas nasmejijo ali nam včasih dajo misliti!

MON je edinstven medij v Sloveniji, kjer se izdeluje vedno močnejše orožje – javno mnenje. Ljudje imamo neustavljivo željo, da izrazimo svoje mnenje, ki je slišano.

Kaj je posebnost forumov znotraj portala Med.Over.Net?

Uporabniki ne samo, da imajo na razpolago brezplačno svetovanje s strani strokovnjakov, ponujamo tudi anonimno oddajo vprašanja, brez potrebne registracije profila.

portal-MON-top-10

Tokrat smo v uredništvu za vas pripravili seznam top 10 forumov znotraj portala MON.

Opis top 10 forumov na portalu Med.Over.Net

1. Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

2. Prehrana in kulinarika

Tukaj lahko povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka Šavrinka, s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije.

3. Starši in otroci

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen … Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

4. ABC ginekologije

Zdravstveno področje, ki je aktualno vsak dan je zagotovo ginekologija. Moderator tega foruma je požrtvovalni mag. Stanko Pušenjakdr. med., specialista ginekologije in porodničarja. Čas hitro teče in postal je rekorder in vodilni po številu dnevnih odgovorov. Skupno je do danes odgovoril na več kot 82.000 vprašanj, kar pomeni, povprečno vsak dan 60 vprašanj.

5. Ženski in moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali so res ženske z Venere in moški z Marsa? To in še več v forumu Ženski in moški čvek.

6. Gradimo opremljamo dom

Gradnja in opremljanje stanovanja je lahko prijetna izkušnja, če imaš nekoga, ki zna svetovati. Dobri in slabi izvajalci. Se zadeve lahko lotim sam? Na voljo so vam nasveti in mnenja od uporabe belil, parketa, ograj, oken do cementa.

7. Družinska medicina

Vse o splošni medicini, boleznih, zdravniških pregledih, zdravljenju, diagnozah in o tem, kako si povrniti zdravje. Moderator foruma je prim. prof. dr. Janko Kersnik, dr. med.

8. Pediatrija

Zdravstveni nasveti, e-svetovanje, podpora in izmenjava mnenj o naših najmlajših. Forum moderira Tatjana Grmek Martinjaš, dr. med., specialistka pediatrije, specialistka šolske medicine.

9. Hujšanje

Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih. Moderatorki foruma sta Irena Brglez – Artemida, svetovalka celostnega načina življenja in Barbara Novak, osebni trener.

10. Skrinjica idej

Ropotarnica dobrih idej, verzov, daril, povabil in nasvetov. Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje, naredili življenje bolj pisano.

Vir: Uredništvo in freepik.com/index.php?goto=74&idfoto=715145.


Sledite nam