fbpx

Vsi otroci so lahko Mali junaki

Dom & prosti čas, Družina, Novice, Zanimivo

Tudi vaš otrok je lahko junak v knjigi. Ob naročilu knjig Mali junaki namreč vi določite ime in vizualni izgled junaka!

Naj bo Sara z dolgimi rjavimi lasmi, Anja z blontnimi čopki, Jakob s kratkimi črnimi ali pa Maj z rdečimi skuštranimi lasmi in pegicami. Vsak otrok, tudi vaš, je lahko junak v čisto svoji unikatni knjigi. Pri naročilu otroških knjig Mali junaki namreč vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled glavnega junaka!

 malčki

Otroške knjige Mali junaki so primerne za malčke do 9 leta starosti, saj so polne novih besed, izjemnih ilustracij in zabavnih ter poučnih naukov. Izbirate lahko med osmimi zgodbicami, ki so jih samo za vaše malčke napisali najbolj priznani slovenski otroški avtorji, med njimi tudi Desa Muck, Feri Lainšček in Žiga X Gombač.

mavrica

Naročilo knjige je izjemno enostavno. Na spletni strani www.malijunaki.si izberete najljubšo knjigo, določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka (barva in oblika las, barva oči, dodate še pegice in očala). Ko vpišete še osebno posvetilo, ki bo prav tako natistnjeno v knjigi, lahko celotno personalizirano knjigo za vašega otroka že v celoti prelistate kar na spletni strani. Ko boste z izgledom popolnoma zadovoljni, oddate naročilo in knjiga bo že čez nekaj dni pri vas.

desa,žiga

Svojo unikatno knjigo Mali junaki ima že več kot 8000 otrok. Nekateri jo uporabljajo za prvo spoznavanje s črkami, drugi celo za bralno značko, tretji pa so jih menda že prerasli, a bodo še vedno ostale kot najlepši spomin na junaško otroštvo.

Personalizirano knjigo Mali junaki lahko tudi vi enostavno in hitro naročite na www.malijunaki.si !

Vsebino omogočajo Mali junaki


Sledite nam