fbpx

Terme Čatež – termalni raj za družine

Novice

Počitniški dnevi v Termah Čatež, ponovno »NAJ kopališču 2014« po izboru slovenskih kopalcev, so vedno prekratki za neskončno uživanje v zimski Termalni rivieri.

Počitniški dnevi v Termah Čatež, ponovno »NAJ kopališču 2014« po izboru slovenskih kopalcev,  so vedno prekratki za neskončno uživanje v zimski Termalni rivieri.

catez-1Otroci si vedno želijo nekaj posebnega, se prepustiti domišljijskemu svetu … Ob raznovrstnih unikatnih atrakcijah, igralih ter z zabavnimi animatorji predstavljajo Terme Čatež otrokom zagotovo NAJ svet … Starši, za vas pa uživanje v dvoje – na masaži, v savni ali pri igri tenisa, squasha …

Tematska animacija – od gusarjev do krompirjeve olimpijade

S čisto pravimi krompirji bodo v delavnicah ustvarjali otroci, tekmovali v »krompirjevi olimpijadi«, se spreminjali iz gusarjev v kavboje, plesali na zabavi kot mali čarovniki in čarovnice. Okoli čateških vogalov pa bo dišalo po jedeh, pripravljenih iz jesenskih dobrot.

Za aktivne starše bodo na voljo aquazumba, pilates, vrsta športnih in družinskih aktivnosti in večerni animacijski program za vse generacije.

catez-2

Vodna zabava pa je v NAJ termah neskončna… Otroci ves čas počitnic lahko brezskrbno uživajo v pozibavanju na valovih, spustih po toboganu, odkrivanju skrivnosti gusarske ladje. V “adrenalinskem kotičku” zimske Termalne riviere pa se  (otroci IN odrasli) lahko naučite ali le preizkusite svoje znanje deskanja in izmerite dolžino skoka na toboganu – skakalnici.

Počitnice, kjer otroci bivajo brezplačno!

Teden ali le nekaj dni, to ni več vprašanje, saj imajo v Čatežu NAJ pakete za prav vsakogar. Pripravili so tudi NAJ popuste za otroke – otrok do 12. leta starosti biva brezplačno.

Najin paket v Hotelu Toplice vključuje dva polpenziona in tri dni kopanja že za 235 evrov za družino.

Čas samo za vas …

Za popoln oddih in sprostitev v prihajajočih počitnicah bodo poskrbeli tudi v čateških wellness centrih. Razvajanje se začne z dotiki vulkanskih kamnov, z indijskimi, orientalskimi in arabskimi masažami ter aromaterapijami. Parom in individualnim gostom ponujajo vrsto sprostitvenih programov, med katerimi so tudi rimsko-irske kopeli, po katerih se boste počutili kot prerojeni.

catez-3

Na počitnice z Bernijem in na “Oktoberfest” v Hotelu Žusterna v Kopru

Prijetno bo tudi počitnikovanje v Aquapark Hotelu Žusterna v Kopru, ki se letos ponaša z drugim mestom v akciji Naj kopališče med bazenskimi kompleksi in z največjim vodnim parkom na obali. Hotel stoji neposredno ob morju. Tako se lahko ob obali sprehodite do Kopra oziroma do bližnje Izole ali se podate na kolesarski izlet po slikovitem Primorju.

V Aquapark Hotelu Žusterna bo najmlajše pričakal njihov stari znanec, hotelska maskota – klovn Berni, s katerim vragolij nikoli ne zmanjka … Risanje tatujev, vodna aerobika, nočno kopanje, balinanje s krompirji in krompirjev maraton bo zanimivo vsem!

catez-4

Manjkal pa ne bo tudi  že tradicionalni pravi mali “Oktoberfest” samo za goste Hotela Žusterna z akcijskimi cenami piva.

Krompirjeve počitnice s klovnom Bernijem v Hotelu Žusterna v Kopru vključujejo dva polpenziona in tri dni kopanja že za 198 evrov za družino.

 Oglasno sporočilo


Sledite nam