fbpx

Terme Čatež odslej tudi na kolesarskem zemljevidu Slovenije

Novice

Terme Čatež, trdno zasidrani turistični ponudnik in dobro prepoznavni »evropski brand«, vseskozi širi svojo ponudbo in jo prilagaja sodobnim trendom in načinu življenja.

Terme Čatež, trdno zasidrani turistični ponudnik in dobro prepoznavni »evropski  brand«, vseskozi širi svojo ponudbo in jo prilagaja sodobnim trendom in načinu življenja. Pravijo, da rdeča nit vseskozi ostaja voda.

Blagodejni in izredno efektni zdravilni učinki termalne vode so v Termah Čatež uporabljeni še posebno privlačno ter z enostavno neverjetnimi in unikatnimi atrakcijami za družine z otroki. Termalna riviera  in več kot 10.000 m2 vode  je zagotovo najprivlačnejši magnet za gosta.

Plavanje je šport, ki po mnenju stroke najbolj popolno in enakomerno deluje na človeško telo! To vedo tudi športniki! Športni turizem, in s tem sama promocija športa in umeščanje Term Čatež kot »športne destinacije«, smo začeli sistematično razvijati že pred nekaj leti. Vsako leto pa športno ponudbo uspešno nadgrajujemo. Tako bosta tudi pomlad & poletje 2015 v Termah Čatež športna!

catez_poletje

V polnem razcvetu je sezona golfa na 18 luknjah na bližnji zeleni oazi Mokric. Turnirji in šole golfa so na voljo vsem navdušencem tega športa.

24. aprila odpirajo poletno Termalno riviero in vabimo na sproščujoče plavanje. Na zunanjem kopališču bo ta dan vstop BREZPLAČEN!

Že v vikendu 26. in 27. aprila bomo v Čatežu skupaj s časopisno hišo Dnevnik organizirali duatlon in triatlon.

Terme Čatež bodo aktivno udeležene tudi v prihajajočem Eurobasketu 2015, ki se letos dogaja v bližnjem Zagrebu. Že ta teden bodo lahko košarkarski »fani« kupili »ekskluzivne« pakete za  tekme slovenske reprezentance, ki bodo vključevali tudi brezskrbno namestitev v Termah Čatež.

Prihaja poletje, zato bo zanimivo igranje odbojke na mivki, ki leži na idilični lokaciji ob jezeru, tik poleg Indijancev in gusarjev. Terme Čatež pa bodo postale tudi kraj dogajanja raznovrstnih mladinskih in otroških športnih kampov.

Novost poletja bo tudi lastno nogometno igrišče v Termah Čatež, namenjeno pripravam profesionalnih in amaterskih športnih ekip. Na igrišču pa bodo tekali tudi najboljši v ekipi legendarne Crvene zvezde iz Beograda, ki je že dolgoletni zvesti partner Term Čatež.

Terme Čatež se bodo aktivno vključite tudi v program POHODNIŠKEGA FESTIVALA 2015. Hotel Toplice bo v kratkem prejel znak kolesarskega hotela (1. kategorije) in tako postal kolesarskim gostom prijazen hotel. To predstavlja nadgradnjo tudi vsem dogodkom, ki vključujejo kolesarje, od startov / ciljev kolesarskih dirk / etap, do že tradicionalnega kolesarskega maratona, ki ga vsako leto junija organizira Športna zveza Brežice.

Terme Čatež bodo pripravile že spomladanski »kolesarjem prijazen« paket, po zaključku Festivala pa bodo aktivno preživljanje časa »s kolesom« nadaljevale tudi v jesenskem času.

»Izmed evropskih narodov so najbolj številčni kolesarji prav v državah Belgije in Nizozemske; iz slednje gostimo v Termah Čatež zagotovo največje število prenočitev na ravni Slovenije. Če k temu dodamo še skrb za kvalitetno preživljanje prostega časa, trend glede preventivne skrbi zase in storitve zdravstvenega centra v Termah Čatež smo prepričani, da je pridobitev znaka dodatni plus za vse naše goste,« je zaključila Alenka Mokrovič Pogačar, svetovalka uprave za marketing.

Po izboru uredništva


Sledite nam