fbpx

Terapevtski učinek negativnih ionov

Novice

Ob številnih ponudbah so ljudje nemalokrat zmedeni, kateri aparat je najbolje nabaviti.

Številni zdravstveni inštituti po vsem svetu so dokazali terapevtski učinek negativnih ionov na telo, ker ublaži simptome astme, alergij in visokega krvnega tlaka, izboljša spanec in splošno počutje.

Fotke z ionizatorjem 028Slovenski proizvajalec ionizatorjev IONEX je šel s svojo tako imenovano metodo Leonardos še dlje – dokazal je, da vdihavanje negativnih ionov neposredno pri ogljikovi ščetki omogoča popolno odpravo simptomov in ozdravitve teh bolezni.

Ko negativni ioni vstopijo skozi pljučne mešičke pljuč v kri, se zmanjša raven histamina, uravna se tlak in srčni utrip, zniža se raven serotonina H5, nevrohormona, ki ga povzroča stres, uravna se delovanje ščitnice, izboljša se koncentracija in produktivnost, itd. Negativni ioni so edini način za preprečevanje kopičenja v pljučih, saj so le oni sposobni iz zraka odstraniti kancerogene delce saj in izpušnih plinov, manjše kot en mikrometer, ki se več čas nabrajo v pljučih. Hkrati so zaščita pred nalezljivimi boleznimi, saj odstranite iz zraka poleg prahu, dima, cigaretnega dima, alergenov, vonja, tudi bakterije, viruse in iztrebke pršic. Negativni ioni izboljšajo naravno telesno obrambo in vitalnost celic. Vdihavati je potrebno vsak dan, po možnosti 2-3 ure na dan, na primer ob gledanje TV programa, branju ali učenju. IONEX je popolnoma tih in oddaja največjo količino negativnih ionov, ki omogoča zdravilne učinke na telo. Ionizator IONEX naročajo že tudi nekateri pulmologi za svoje paciente.

Zakaj je ionizator IONEX najboljši?

fotka ionizator dojencekKer je prilagojen vašim potrebam – je najmočnejši, najmanjši, popolnoma tih in prijetnega videza. Kvaliteto aparata dokazujejo številni atest SIQ in TUV (nemški atesti) in meritve negativnih ionov na Inštitutu Jožefa Stefana. Številne povratne informacije kupcev potrjujejo odličnost in efektivnost aparata.

Zakaj je pomembno, da je močan?

Le velika količina negativnih ionov omogoča astmatikom, alergikom in hipertonikom ugoden efekt v telesu in odpravo simptomov.

Zakaj je pomembno, da je majhen?

Zato, da z lahkoto najdete prostor zanj in ga nosite s seboj na delovno mesto, na potovanja, v toplice itd. Da smo dosegli to majhnost, smo odstranili vse nepotrebne sestavine kot so filtri in ventilatorji, ker niso potrebni in nalagajo kupcu dodatne stroške. Noben filter na svetu ni sposoben zadržati podmikrometrskih delcev kot so saje in izpušni plini, ki so kancerogeni in se nenehno nalagajo v pljuča. Le negativni ioni jih lahko odstranijo iz zraka na tla, od koder se ne morejo več dvigniti in niso več nevarni, zrak pa je čist in svež.

Zakaj je pomembno, da je tih?

Glasen aparat je vedno moteč, pa če še tako tiho brni. Ionizator IONEX deluje popolnoma tiho in je nemoteč ponoči v spalnici, kjer je nujno potreben alergikom in stmatikom.

Zakaj je pomembna ogljikova nitka?

Ena od najpomembnejših lastnosti ionizatorja IONEX je ogljikova ščetka, ki poleg negativnih ionov nikdar ne oddaja tudi škodljivega ozona, kot ionizatorji s kovinsko iglo, plazmo ali membrano.

Zakaj je pomembna velika sposobnost čiščenja?

Poleg zdravilnega vpliva negativnih ionov na telo, ki so ga potrdili številni inštituti po svetu, je glavna sposobnost tega aparata čiščenje zraka. Le negativni ioni so sposobni iz zraka odstraniti tudi podmikrmeterske delce saj in izpušnih plinov, itd, ki so karcerogeni in se ves čas nabirajo v pljučih. Sončni žarek brez lebdečih delcev je največji dokaz. Zato je ionizator IONEX nujni del bivalnih in delovnih prostorov in vaš najboljši prijatelj.

Zakaj je pomembno, da je slovenski proizvod?

brsljan-ionexTo, da je aparat slovenski proizvod, je velika prednost, saj ga ob okvari ni potrebno zavreči, kot uvožene aparate, ampak vam slovenski proizvajalec IONEX d.o.o. zagotavlja popravilo, ali v skrajnem primeru zamenjavo z novim aparatom. Tako se ionizatorja IONEX lahko veselite zagotovo več kot deset let.

Ob številnih ponudbah so ljudje nemalokrat zmedeni, kateri aparat je najbolje nabaviti.

 

Zapomnimo si

Negativni ioni nastajajo le ob silnem udarcu ali ob visoki napetosti, ki vrže negativni ion iz zadnje tirnice atoma. V naravi se sproščajo ob strelah, pa ob slapovih, ali ob valovih, ki butajo ob skalo.

Ionizator IONEX je tudi odlično darilo, saj več kot deset let omogoča prijetno počutje ne samo obdarovanim, temveč vsem članom njihovih družin. Poleg sobnega ionizatorja IONEX vam ponujamo tudi avtomobilski ionizator.

IONEX d.o.o., Slomškova 25, 1000 Ljubljana, 041/750-367, 01/439-69-80

www.ionex.si, [email protected], http://ionizator.moja-kosarica.si

 Oglasno sporočilo


Sledite nam