fbpx

Tegobe veselega decembra

Intervju, Video

Veseli december je mesec nakupov, veselja, stresa in žalosti. Kako premagati občutek krivde, če ne čutimo tega, kar se za veseli december pričakuje? Kako se prilagoditi trenutnim razmeram in kljub nejevolji, zaskrbljenosti in strahu preživeti kar se da umirjeno prihajajoče praznične dni.

Veseli december je mesec nakupov, veselja, stresa in žalosti. Najbolj se ga veselijo otroci, ki nestrpno odštevajo dneve do tako težko pričakovanih daril, najstniki usklajujejo priprave za nepozabno praznovanje zadnjega dne, starši pa premišljujejo o darilih in strategiji varčnih nakupov. December je tudi mesec, ki nam nudi priložnost za osebno bilanco in kovanje načrtov za prihodnost.

Kako premagati občutek krivde, če ne čutimo tega, kar se za veseli december pričakuje? Kakšna so sporočila skrita v darilih in kako se rešiti zadrege, če izbor darila ni bil najbolj posrečen so le nekatera izmed vprašnj, ki smo jih zastavili mag. Mii Bone, diplomirani psihologinji, gostji tokratne oddaje. Prisluhnite kratkemu intervjuju in izvedeli boste, kako se prilagoditi trenutnim razmeram in kljub nejevolji, zaskrbljenosti in strahu preživeti kar se da umirjeno prihajajoče praznične dni?

Obiščite forum Skrinjica idej!, ropotarnica dobrih idej, verzov povabil, daril in nasvetov. Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje, naredili življenje bolj pisano.


Sledite nam