fbpx

Tečaj klasične in tuina masaže

Dogodki, Novice

Bi želeli nadgraditi lastno znanje ali začeti novo poklicno pot? Vabimo vas, da se vpišete v tečaj masaže.

Bi želeli nadgraditi lastno znanje ali začeti novo poklicno pot? Vabimo vas, da se vpišete v tečaj masaže.

Higeja, šola za maserje v začetku septembra organizira dva tečaja:

  • Tečaj klasične masaže – 45 – urni
  • Tečaj Tuina kitajske masaže – 160-urni tečaj

Začnemo 5.9.2014.

Zakaj izbrati tečaje v Higeja šoli? Ker …

  • so edini zasebni registrirani izvajalec za nacionalne poklicne kvalifikacije maser in refleksoterapevt z uradnim pooblastilom Ministrstva za delo in ker je pri njih že uspešno zaključilo izpit pred komisijo in pridobilo certifikat več kot 500 maserjev in 250 refleksoterapevtov,
  • lahko na enem mestu opravite celoten postopek za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije – usposabljanje, preverjanje in potrjevanje pred državno izpitno komisijo,
  • skrbijo za vas tudi po koncu tečaja, saj sta vam na voljo pomoč strokovnjakov in neomejena vadba v naših prostorih ob uporabi naših masažnih miz, olj, brisač ipd. – vse brezplačno!
  • ponujajo ob vpisu v tečaj različne ugodnosti, kot so popusti, brezplačna literatura in delovni material, pri tečaju klasične masaže in kitajske masaže Tuina pa tudi brezplačen začetniški paket in DVD,
  • vam po opravljenem tečaju omogočajo pridobivanje praktičnih izkušenj na naši kliniki pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov, kar je neprecenljivo zlasti za začetnike.

Opis masaže Tuina

tuina_4

V ekipi vrhunskih mojstrov je tudi dr. Li Furu, ki nam z virtuoznim izvajanjem tehnik omogoči neposreden vpogled v izvorno kitajsko tradicionalno medicino in tuina masažo. Poleg tega pa s tečajem pridobite bogato praktično znanje in diplomo, ki omogoča tudi pridobitev certifikata za NPK maser / maserka.

Tuina je starodavna oblika terapije, ki je nastala pred več kot štirimi tisočletji na Kitajskem in je še vedno veja tradicionalne kitajske medicine.

Tuina preprečuje in zdravi bolezni z uporabo manualnih metod oz. ročnih tehnik, z namenom odpraviti zastoje v tokovih meridianov. Zaradi svoje učinkovitosti in vsestranskosti je najbolj priljubljena vzhodna tehnika v Evropi in v ZDA.

Tuina s svojimi diagnostičnimi metodami omogoča zgodnje odkritje energetskega neravnovesja v telesu, zato je ustrezno preventivno sredstvo. Krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju. Ima zelo dobre rezultate pri funkcionalnih okvarah in poškodbah gibalnega aparata (sklepi, kite, vezi, mišice). Ker ima malo kontraindikacij, jo lahko uporabljamo tudi pri otrocih in ostarelih. Tuina je neagresivna metoda, tako da se jo lahko prenaša, njen blagodejni učinek pa se občuti še dolgo po tretmanu.

Več info in prijava >

 

Opis klasične masaže

klasicna_1

Pridobljen certifikat omogoča pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) maser / maserka in ker smo edina zasebna šola s pooblastilom Ministrstva za delo, lahko celoten postopek opravite pri nas!

Gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljša zdravje.

Klasična masaža vzbuja ugodje in izboljša zdravje.

Klasična masaža je masaža celotnega telesa. Gre za enostavno in sistematično masažno tehniko, ki se je ni težko naučiti.

Predavateljica Dunja Bernot se posveti vsakemu učencu.

Primerna je tudi za začetnike.

Več info in prijava >

 

oglasno sporočilo

 


Sledite nam