fbpx

Ta mesec naj vas kredit ne skrbi

Novice

Denis Avdić, Adriatic Slovenica in KD Življenje plačajo vaš obrok kredita!

KD Avdič

Denis Avdić, Adriatic Slovenica in KD Življenje plačajo vaš obrok kredita!

Novo leto začenjamo z novimi željami in pozitivnimi mislimi. Vendar pa mnogi, ki so se znašli v življenjski stiski tudi novo leto pričenjajo le z mislijo, kako plačati vse mesečne položnice. Zato smo se v Adriatic Slovenici in KD Življenju odločili, da bomo pristopili k sodelovanju v akciji Radia 1 »Zgodbe, ki jih piše življenje«, ki poteka do 1. 2. 2013 v jutranji oddaji Denisa Avdića (vsak delovni dan med 6.00 in 9.00 uro).
KD Avdič
V akciji bomo s plačilom enega obroka kredita pomagali tistim, ki to najbolj potrebujejo in zaradi različnih življenjskih okoliščin težko plačujejo svoje kreditne obveznosti ter jim tako olajšali težke življenjske razmere. Poleg tega pa bomo vsak teden enemu od izbrancev poleg plačila obroka kredita podarili tudi življenjsko zavarovanje Življenjski kasko, ki omogoča plačilo kredita v primeru, če se plačniku zgodi najhujše.

Svojo zgodbo oz. zgodbo prijatelja, znanca, ki bi potreboval pomoč, pošljite na elektronski naslov [email protected]. Morda boste prav vi ali vaš prijatelj med izbranci, katerim bo Denis Avdić v sodelovanju z Adriatic Slovenico in KD Življenjem poravnal prvi obrok kredita v novem letu in podaril brezplačno življenjsko zavarovanje.

Več o akciji lahko preberete tukaj: http://www.radio1.si/strani/Oddaje.aspx?ID=19746&LNK=155ž

Oglasno sporočilo


Sledite nam