fbpx

Svetovna novost za nego brazgotin, strij in neenakomerne polti

Novice

Bio-Oil ® je izdelek, ki ga zdravniki v kar enajstih evropskih državah največkrat svetujejo za nego brazgotin, strij ter neenakomerne in izsušene kože. Izjemno dobro pa deluje tudi kot anti age nega.

Bio-Oil® je izdelek, ki ga zdravniki v kar enajstih evropskih državah največkrat svetujejo za nego brazgotin, strij ter neenakomerne in izsušene kože. Izjemno dobro pa deluje tudi kot anti age nega.

Edinstvena formula, ki vsebuje izjemno učinkovino PurCellin Oil™, je odlična tudi za znake staranja in izsušeno kožo. PurCellin Oil™ zmanjša gostoto Bio-Oil® formulekar izboljša absorpcijo. Bio-Oil® se lažje vpije, pa tudi njegove ključne sestavine – vitamina A in E in naravna olja ognjiča, sivke, rožmatrina in kamilice – lažje pridejo tja, kjer jih koža najbolj potrebuje. Bio-Oil® se hitro vpije v kožo in je ne masti. Izdelek je hipoalergen in primeren za nego občutljive kože obraza in telesa.

BSI_SI_60mlBio-Oil_si_60ml_bottle_photo

Brazgotine

Pomaga izboljšati videz novih kot starih brazgotin. Bio-Oil® 2-krat dnevno s krožnimi gibi nežno vmasirajte na predelu brazgotin dokler se olje popolnoma ne vpije v kožo. Uporabljajte najmanj 3 mesece.

Strije

Posebna formula pomaga preprečevati nastanek strij med nosečnostjo, pri hitri rasti mladostnikov in pri hitrem pridobivanju telesne teže. Pomaga izboljšati videz obstoječih strij. Bio-Oil® 2-krat dnevno s krožnimi gibi nežno vmasirajte na delih telesa, kjer je nastanek strij najbolj verjeten.

 nosecka

V času nosečnosti, od drugega trimesečja dalje, 2-krat dnevno z Bio-Oil® masirajte kožo na predelu trebuha, bokov, prsi, hrbta in zgornjem delu stegen. Za izboljšanje videza obstoječih strij vmasirajte Bio-Oil® 2-krat dnevno s krožnimi gibi, dokler se olje popolnoma ne vpije. Uporabljajte najmanj 3 mesece.

Več na: www.bio-oil.com/sl

Oglasno sporočilo


Sledite nam