fbpx

Svet metraže – zakladnica blaga

Novice

Svet metraže – zakadnica blaga in mali raj za vse, ki radi šivate in ustvarjate unikatne modne ali pa dekorativne izdelke iz blaga.

Svet metraže – zakadnica blaga in mali raj za vse, ki radi šivate in ustvarjate unikatne modne ali pa dekorativne izdelke iz blaga.

med-over_1

Slika poslovalnice Svet metraže Šiška. Panoramo poslovalnice si lahko ogledate na: https://svetmetraze.si/panorama/index.html

Letošnja poletna kolekcija je v znamenju pastelnih tonov, ki omogočajo barvno in materialno kombiniranje. Kreativnost in unikatnost se lahko poudari tudi s kombinacijo nasprotnih se materialov, kot sta na primer oblačilno umetno usnje in lahek prosojen šifon ali prijeten viskozen jersey.

Široka izbira modnega blaga iz kolekcije Pomlad/poletje 2015: https://svetmetraze.si/kategorija/pomlad-poletje-2015/modno-blago/

Široka izbira modnega blaga iz kolekcije Pomlad/poletje 2015: https://svetmetraze.si/kategorija/pomlad-poletje-2015/modno-blago/

Pri jersey-ih se lahko odločate med svežimi in atraktivnimi digitalnimi tiski, za vse privržence večne klasike in elegance pa je v ponudbi veliko nežnih cvetličnih vzorcev, pik in črt. Ti so primerni tako za odrasla kot za otroška oblačila.

V ponudbi je tudi veliko blaga s cvetličnimi vzorci. 

V ponudbi je tudi veliko blaga s cvetličnimi vzorci.

 Za jakne, hlače, krila so letos nepogrešljivi bombažni materiali, jeans v različnih barvah in vzorcih, ter umetna usnja s perforacijami.

Bogato ponudbo vsestransko uporabnih bombažnih tkanin smo še dopolnili z unikatnimi, ročno tiskanimi poplini v batik tehniki.

Za udobna poletna oblačila vam poleg zračnih bombažnih materialov priporočamo tudi lanene tkanine, ki so vam na voljo v več kot 30-ih barvnih odtenkih.

Skozi celo leto imamo v ponudbi široko barvno paleto rednih materialov za oblačila, tkanin za dom in tapeciranje. Iz ponudbe lahko izpostavimo različne enobarvne jersije in ostala pletiva, bombažne tkanine, satene, šifone, svile, lan, skaje, žakarde in klasične kostimske materiale, pa tudi frotir, filc, juto ter lažje in težje dekorativne tkanine z vzorcem ali brez.

Preko 400 klasičnih in modnih vzorcev lahko v vaš dom prinese sproščenost in poletno svežino. Tkanine namenjene zunanji uporabi pa bodo poskrbele za prijetno preživljanje časa na vrtu in v naravi. Med temi najdemo tkanine za ležalnike, prte, zavese, senčnike, dekorativne in sedežne blazine, tende…

Poslovalnice Svet metraže lahko obiščete v Ljubljani na Rudniku, Šiški in Cityparku. Nova spletna trgovina www.svetmetraze.si pa vam omogoča varen nakup v udobju vašega doma. Poleg metrskega blaga vam nudimo tudi polnila in pene, šiviljske pripomočke in pozamenterijo, preje in volne za pletenje, komponente kristalov Swarovski…

Ob obisku poslovalnic Svet metraže vas za podpis pristopne izjave nagradimo z enkratnim 10% popustom, vsak naslednji nakup pa najmanj z 3% popustom. V veljavi imamo rabatno lestvico, na podlagi katere si lahko na nakup prislužite tudi do 30% popusta.

Za vse, ki bi imeli izdelek po meri, se lahko v sodelovanju z modnimi oblikovalci, šiviljami in tapetniki dogovorite za svetovanje, izdelavo unikatnega oblačila ali tekstilnih izdelkov za dom ter tapeciranje oblazinjenega pohištva.

Več si lahko ogledate na: https://svetmetraze.si/izdelava_po_meri/.

Šiška: Trgovina Svet metraže, Litostrojska 58c, Ljubljana
Telefon trgovine: 01 2800 177
Telefon oddelka dekor: 01 2800 179

Odpiralni čas: od ponedeljka do petka  od 9h – 20h
sobota od 9h – 17h, nedelja in prazniki zaprto

Rudnik: Trgovina Svet metraže, Cvetkova ulica 39, Ljubljana
Telefon trgovine: 01 2800 182

Odpiralni čas: od ponedeljka do petka od 8h – 20h
sobota od 9h – 20h, nedelja in prazniki zaprto

Citypark: Trgovina Svet metraže, Šmartinska cesta 152 g, Ljubljana

Telefon trgovine: 01 620 55 20

Odpiralni čas: od ponedeljka do petka 9h – 21h
sobota od 8h – 21h, nedelja od 9h – 15h

Spletna trgovina: www.svetmetraze.si
Telefon spletne trgovine: 040 59 80 80

E-pošta: [email protected]

Oglasno sporočilo


Sledite nam