fbpx

Študij za spodbujanje zdravega načina življenja

Dom & prosti čas, Novice, Zanimivo

Študijski program Velnes za specializiran kader na področju velnesa z znanji za organiziranje, vodenje, promocijo …

Velnes je danes ena najbolj perspektivnih dejavnosti. Velnes pomeni celostni in zdrav način življenja, ki se odraža v splošnem dobrem počutju posameznika. Gre za celovit pristop k posamezniku, ki je popolnoma spremenil delo v tej dejavnosti. Ravno zato velneški centri, zdravilišča, hoteli, kozmetični saloni potrebujejo specializiran kader na področju velnesa z znanji za organiziranje, vodenje, promocijo, svetovanje in razvoj novih pristopov.

A vendar je delo v velneški storitvi zelo pestro, velikokrat dvoizmensko. Kako torej poleg dela še študirati?  Prava rešitev je zagotovo online študij, ki vam omogoča, da res študirate kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le računalnik, dobro voljo in organiziranost. Popolnoma brez fizičnega stika s profesorji, brez stroškov prevoza in iskanja parkirišča, boste študirali v programu Velnes.

Zaupajte Dobi, vodilni on-line višji šoli z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven online študij prava alternativa za vse zaposlene, torej za vas, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morete obiskovati predavanj. Na Dobi mislijo vsak dan na to, kako vam pomagati, da bi prav vi postali zmagovalci. Zato boste med študijem dobili sodobne in praktične vsebine za učinkovito strokovno delo v velneških centrih.

Velnes Doba

Študijski program Velnes in njihov edinstven online študij z intenzivnim osebnim odnosom vam bodo predstavili v na informativnih dneh v Mariboru, Ljubljani in tudi online.

Preverite tudi druge online programe na Dobi.


Sledite nam