fbpx

Ste za sok iz 100 % BIO surovin?

Prehrana, Zanimivo

100% sokova, kar pomeni, da ne vsebujeta dodanega sladkorja in sta pripravljena iz skrbno izbranih BIO surovin.

Fructal uvaja novost – Fructal Superior 100% BIO

V Fructalu predstavljajo dva nova BIO izdelka v sklopu blagovne znamke Fructal Superior: Fructal Superior 100% BIO sadni sok z okusom robide in Fructal Superior 100% BIO sadno-zelenjavni sok z okusom breskve in korenja. Gre za nova, inovativna okusa, katera je Fructal premierno predstavil v oktobru na največjem mednarodnem sejmu SIAL, v Parizu.

Fructal v mesecu novembru uvaja dva nova BIO izdelka v skupini izdelkov pod blagovno znamko Fructal Superior: sadni sok z okusom robide in sadno-zelenjavni sok z okusom breskve in korenja. Oba izdelka sta 100% sokova, kar pomeni, da ne vsebujeta dodanega sladkorja in sta pripravljena iz skrbno izbranih BIO surovin. BIO surovine so tiste surovine, kjer celotna nabavna veriga – to je od same pridelave, predelave pa do polnjenja izdelkov – poteka po BIO standardih in je strogo nadzorovana s strani certifikacijskih institucij. Potrošnik lahko prepoznajo BIO izdelek po zelenem evropskem znaku:

in napisu SI-EKO-001.

fructal-superior-100-bio-robida

V Fructalu so se odločili, da razširijo blagovno znamko Fructal Superior (ki sicer združuje visoko-kakovostne sokove in nektarje iz skrbno izbranih surovin) še z BIO izdelki, kot posledica vse pomembnejšega trenda v potrošnji, ko BIO izdelki postajajo del našega vsakdana v praktično vseh prehrambenih kategorijah.

Okusa, ki ju predstavlja Fructal, sta inovativna in drugačna, z njima pa želijo zadovoljiti potrebe potrošnikov po naravnih, BIO sokovih ter BIO izdelke približati čim širšemu krogu kupcev.

Izdelka Fructal Superior 100% BIO sok z okusom robide in Fructal Superior 100% BIO sadno-zelenjavni sok z okusom breskve in korenja sta bila premierno predstavljena na največjem mednarodnem sejmu na področju prehrane SIAL, ki je oktobra potekal v Parizu in sta bila deležna izjemnega zanimanja med obiskovalci. Fructal z uvajanjem novih 100% BIO sokov zato utrjuje svojo vodilno vlogo na trgu tako v Sloveniji kot širše v regiji in potrjuje svojo zavezo k visoki kakovosti svojih izdelkov.


Sledite nam