fbpx

Ste za “počasno” življenje?

Lepota, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Nega deluje na znake staranja v nastajanju: od tankih linij do gub, od diskromije do temnih lis, od izgube volumna do…

Več kot 200 naših bralk je pred kratkim testiralo 7 – dnevno nego Slow Âge in nekatere so nam zaupale svoje ugotovitve, ki jih lahko preberete na koncu članka.

Pa pojdimo po vrsti …

Ste kdaj razmišljali, da bi se v norem vsakodnevnem tempu malce ustavili in si vzeli čas za hrano, druženje in rekreacijo? Minuta več, grižljaj več, guba manj? Včasih v naglici hitimo, dnevi pa tečejo. Naslednji dan se ne spomnimo, kaj smo prejšnji dan jedli za kosilo ali katero pravljico smo sinoči prebrali otroku. Vse preveč žensk tudi bije vojno s svojo starostjo in se podaja na nemogočo misijo: poiskati večno mladost in nesmrtnost, ki sodi zraven.

Svoje občutke žrtvujejo v korist svoje podobe. Treba je priznati, da jih k temu spodbuja mnogo dejavnikov – obsedenost z mladostjo, ki je vseprisotna, mladost kot edini kodeks lepote, pojem „anti-ageing“, predsodki delovnega okolja itd …

plan-de-travail-8

Inovativna Slow Âge nega deluje na znake staranja v nastajanju: od tankih linij do gub, od diskromije do temnih lis, od izgube volumna do izgube polnosti. Koža je navlažena, polnejša in močnejša, videti je mlajša in izžareva zdrav sijaj. Ima tudi UV zaščito, na katero pogosto pozabimo.

Vichyjevi strokovnjaki so nego testirali v resničnih življenjskih pogojih, nas pa je zanimalo, zakaj bi temu izdelku res verjeli.

post-produit-6

Sabine Laquieze, dermatologinja, ki je na čelu neodvisnega centra za biomedicinske raziskave, odgovornega za izvajanje kozmetičnih testiranj Vichyjevega izdelka Slow Âge, nam je razkrila, kaj so pokazale raziskave.

slow-age-tested-in-real-life-conditions-37

Nega Slow Âge je bila podvržena številnim testiranjem. Nam lahko poveste kaj več o tem?

Vichy je prvič doslej učinkovitost svojega izdelka Slow Âge primerjal s skupino žensk, ki so uporabljale svoj običajni izdelek.

Koliko žensk je sodelovalo v teh testiranjih in pod kakšnimi pogoji?

V raziskavi je sodelovalo 120 žensk, razdeljenih v 2 skupini. Ena skupina je uporabljala nego Slow Âge, medtem ko so ženske iz druge skupine še naprej uporabljale svoje običajne nege. V fazi rekrutiranja sem opravljala razgovore z ženskami, da bi preverila merila klinične primernosti s pomočjo vprašalnika o načinu življenja in okoljskih ter čustvenih dejavnikih. Izbrane ženske so prejele zapestnico z UV-senzorjem in so se vsakih 15 dni vračale na odčitavanje prejetega UVA sevanja.  Testiranje je trajalo 2 meseca, klinične ocene pa so bile izdelane ob začetku testiranja in na koncu vsakega meseca.

1

Ali lahko razkrijete nekaj rezultatov testiranja?

Ugotovili smo, da je bilo pri skupini z izdelkom Slow Âge v primerjavi s skupino, ki je uporabljala običajne nege, mogoče opaziti močnejše zmanjšanje pojava temnih lis, gub na licih ter izgube polnosti in vidnosti por. Velika večina žensk iz skupine, ki je uporabljala nego Slow Âge, je izjavila, da je njihova koža postala bolj umirjena (97 %), bolj gladka (92 %) in bolj sijoča (81 %) takoj po zamenjavi nege. Po 8 tednih je 89 % žensk opazilo, da je njihova koža mehkejša, 87 % jih je izjavilo, da je bolj zdrava, 71 % pa, da je koža postala močnejša.

naslovka

V uredništvu smo našim bralkam poslali več kot 200 vzorčkov za 7 – dnevno nego Slow Âge in nekaj smo jih prosili, da nam zaupajo svoje ugotovitve.

»Zelo sem skeptična glede obljub o popolnih spremembah, o katerih nas zasipajo proizvajalci. Priznam, da sem tudi članek o negi Slow Âge prebrala z nezaupanjem, ker je bilo prelepo, da bi bilo res! Pa vendar sem že po treh dneh uporabe opazila, da je moja koža bolj nežna in napeta, obraz pa svež.«

Melita, 42

»Jaz sem navdušena! Občutek imam, da je moja koža kar nekaj kilogramov lažja :-)«

Nina, 35

»Všeč mi je fluid, saj je zelo lahek in se zelo lepo nanese na obraz ter hitro vpije. Občutek imam, da sem se vidno pomladila …«

Tara, 39

»Če je celo moj najstniški sin opazil, da je moj obraz videti bolj svež, potem lahko rečem, da je nega odlična!«

Meri, 45

»Zdi se mi, da je moja koža videti spočita, kot bi si vsak dan privoščila lifting tretma pri kozmetičarki.«

Karmen, 52

Vichy z novim in inovativnim produktom predstavlja drugačen odnos do starosti. S svojo starostjo se moramo sprijazniti, saj le tako lahko z ustrezno nego ostanemo v najboljši formi. Zavedanje in delo na sebi ter seveda z nego Slow Âge :-)

Foto: Vichy


Sledite nam