fbpx

Ste se že preizkusili v virtualni resničnosti s prvaki dobrega počutja?

Novice, Prehrana, Zanimivo

Mlekarna Celeia, d.o.o. vam ponuja inovativen pristop degustacij, na katerih se predstavljajo probiotični jogurti LCA.

Vodilna tuja podjetja iz raznih panog dokazujejo, da virtualna resničnost postaja merilo za inovativnost in uspešnost podjetij. Znani so primeri, ko potrošniki lahko z očali, največ se za to uporabljata Google Cardboard in Oculuf Rift, preizkušajo pohodne čevlje v naravi, se odpeljejo na testno vožnjo novega avtomobila, vstopijo v računalniške igrice, se iz hotelske sobe odpravijo na drug konec sveta ali iz prve vrste opazujejo najnovejšo modno kolekcijo.

Preizkusite prenovljene jogurte LCA z virtualnimi očali in
doživite svet pristnega okusa

Tudi v Sloveniji smo bili med pionirji, ko smo tehnologijo uporabili na področju zabave in razvedrila (Planica Oculus Rift). Danes je Mlekarna Celeia prva na slovenskem trgu, ki potrošniku ponuja popolno senzorično izkušnjo, saj s tehnologijo virtualne resničnosti aktivira vseh pet človeških čutov – okus, vonj, otip, vid in sluh. Gre za inovativen pristop degustacij, kjer se predstavljajo probiotični jogurti LCA, prvaki dobrega počutja.

Senzorične degustacije bodo na voljo brezplačno po vsej Sloveniji, razpored lokacij pa lahko preverite tukaj.

Zelene-doline_PIAR_jogurti

Zgodba, ki navdušuje že 18 let

Zgodba o blagovni znamki LCA Zelene doline se je začela pisati 30. marca 1998 s prvo proizvodnjo teh odličnih jogurtov. Vsa leta je ponudba sledila pričakovanju porabnikov: poskusiti in okusiti nekaj novega ter drugačnega. V Mlekarni Celeia se namreč zavedajo, da je treba intenzivno razvijati in vlagati v nove ter izboljšane okuse, ki sledijo utripu izkušenj, ki jih piše življenje.

Ali ste vedeli, da kalcij potrebuje pravzaprav vsaka celica v telesu in da je pomemben mineral, odgovoren za nekatere ključne procese v telesu?

Prvaki dobrega počutja

Probiotični jogurti LCA se z novo recepturo uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na prehranskih vlakninah in kalciju, ki pomaga prebavi.

Kalcij potrebuje pravzaprav vsaka celica v telesu, dober vir kalcija pa so prav mleko in mlečni izdelki. Kalcij je pomemben mineral, odgovoren za nekatere ključne procese v telesu. Potreben je za ohranjanje zdravih kosti in zdravih zob. Pripomore pa tudi k normalnemu delovanju prebavnih encimov. Prav zaradi vsebnosti kalcija jogurti LCA podpirajo delovanje prebave in se uvrščajo med prvake dobrega počutja.

Ali ste vedeli, da je navadni jogurt LCA najbolj prodajani jogurt v Sloveniji?[1]

Uporabiti le najboljše iz narave je osnovna sestavina izboljšane vsebine jogurtov LCA Zelene doline, medtem ko so trenutki, ujeti v družbi jogurtov LCA, sproščujoče doživetje odličnosti. Zato ne preseneča, da je danes v lonček polnjeni navadni probiotični jogurt LCA najbolj prodajani jogurt v Sloveniji.

Zelene-doline_PIAR_banner_600x400px_v2

Jogurti v našem vsakdanu predstavljajo priljubljen obrok. Njihova ponudba je resnično pestra. Vendarle pa vprašanje, ali je dovolj dober zame, ni nikoli odveč. Zase zahtevajmo le najboljše in preverimo sestavine, iz katerih so ti odlični mlečni izdelki narejeni.

Iz slovenskega mleka, brez gensko spremenjenih organizmov …

Lastnosti probiotičnih jogurtov LCA, ki utrjujejo njihovo mesto med prvaki dobrega počutja:

  • nizka vsebnost mlečne maščobe, zato jih je Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije uvrstilo v skupino izdelkov z nizko vsebnostjo maščob,
  • proizvedeni so iz slovenskega mleka, ki je odkupljeno na izključno domačem odkupnem območju,
  • nosijo oznako »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«,
  • veliki koščki sadja dajejo sadnim okusom dodatno slast.

Sadni okusi se predstavljajo v pestri ponudbi jagode ali borovnice ali breskve. Njihov izbor dopolnjujejo okusi žita – malina, jagoda in žita ali sliva, figa in žita.

[1] *Izračun je pripravljen na osnovi letnih vrednostnih podatkov Nielsnovega panela maloprodaje za blagovno skupino jogurti v obdobju od junija 2014 do maja 2015 na slovenskem trgu.  (Avtorske pravice © 2016, The Nielsen Company)


Sledite nam