fbpx

Ste pomislili, da je preprečevanje potenja lahko nevarno?

Novice

Verjetno ima vaš deodorant dodanih do 9 različnih kemikalij, ki preprečujejo dihanje kože. Preverite, kako se temu lahko izognite.

Potenje je povsem naraven fiziološki proces, s katerim se telo odziva na notranje in zunanje dejavnike. Z znojenjem uravnavamo telesno temperaturo, telo izloča kisline in toksine, spodbuja se metabolizem. Žlez za znojenje ne smemo mašiti in preprečiti izločanja vode. Žal pa pot zaradi razkrajanja kaj kmalu spremlja tudi neprijeten vonj, ki se ga želimo znebiti ali prikriti.

Izdelki CRYSTAL BODY DEODORANT ne preprečujejo naravnega procesa potenja, zelo učinkovito pa preprečijo neprijeten vonj, ki nastane zaradi razkroja bakterij. Naravni kristal je namenjen negi telesa za vso družino. Je učinkovit in popolnoma hipoalergenski. Je brez vonja in ne pušča sledov na oblačilih, tako je primeren tudi za hkratno uporabo vaše priljubljene dišave.

Crystal-deodorant

Česa niste vedeli o deodorantih?

Večini deodorantov je dodanih do 9 različnih kemikalij, alkohol, olja, aluminijev klorohidrat ali cirkonij. Aluminijev klorohidrav v kombinaciji z drugimi agresivnimi sestavinami zapira pore. Molekule aluminijevega klorohidrata po nanosuna kožo tvorijo radikalni aluminij (ALS+), ki prosto vstopa skozi pore in membrano ter s tem fizično preprečuje dihanje kože. Ker je dihanje kože in potenje z antiperspiranti oteženo, je naš limfni sistem preobremenjen.

Sestava kristalnega kamna je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij. CRYSTAL je brez aluminijevega klorohidrata. Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli aluminum plus in mineralne soli potassium in ammonium. Molekule aluma koža ne more absorbirati, saj imajo 36,6 krat večjo molekularno težo kot voda.

CRYSTAL je zaradi svoje naravne sestave primeren za vsakogar in je na razpolago v obliki kamna, roll-ona ter pršila za telo in noge. Enostavno izberite tistega, ki vam najbolje ustreza.

Izdelki so na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in Sanolaborju.

Oglasno sporočilo


Sledite nam