fbpx

Starejši-srečnejši, brošura z napotki za varno starost

Novice

Informacijski center Varna starost je izdal novo brezplačno informacijsko brošuro. S konkretnimi primeri prikazuje, kakšne so nekatere možne rešitve in kdo jih izvaja.

Informacijski center Varna starost je izdal novo brezplačno informacijsko brošuro. V njej podajajo napotke, na koga se obrniti, če bi potrebovali nasvet ali pomoč zase ali za svoje bližnje. S konkretnimi primeri prikazuje, kakšne so nekatere možne rešitve in kdo jih izvaja.

Gre za najpopolnejšo zbirko koristnih informacij, ključnih organizacij, pomembnih priporočil ter pogostih vprašanj in odgovorov za pot do varne starosti.

V elektronski obliki je objavljena na naši spletni strani, brezplačno so na voljo na recepcijah domov za starejše, v poštnih poslovalnicah, v prodajalnah Sanolabor… , po naročilu pa jo pošljemo tudi po pošti.

V informacijskem centru Varna starost vabijo vse, ki bi želeli več informacij, da obiščete spletni portal, se naročite na e-novice, napišete e-pošto ali pokličete brezplačno telefonsko številko 080 22 46.

varna-starost-2013

 

 


Sledite nam