Spoznajmo svoj zemljevid življenja

anonimni uporabnik, 25. julij 2013
Ostalo

Ob zavedanju, kje smo in odločnosti oziroma pripravljenosti na spremembe v svoji nadaljni življenjski poti si je modro pogledati svoj tokratni osvetljen življenski zemljevid.

Spoznajte svojo preteklost,
spremenite svojo sedanjost
in izberite svojo prihodnost
(Osnovni moto Jyotisha)

zivljenje-1Ob zavedanju, kje smo in odločnosti oziroma pripravljenosti na spremembe v svoji nadaljni življenjski poti si je modro pogledati svoj tokratni osvetljen življenski zemljevid. Modro si je pogledati svojo Jyotish natalno karto. Jyotish je indijska astrologija, izvira iz vedske kulture, kjer najdemo tudi začetke ostalih znanosti.

Jyotish v prevodu pomeni ustvarjanje svetlobe. Svetloba nam osvetli našo pot in nam olajša popotovanje skozi življenje. Lažje prepoznamo prednosti in morebitne nevarnosti. Lažje izberemo pravo pot in se tudi izognemo preprekam ter si tako pomagamo uresničiti naše želje. Ob tem ima svetloba čarobno moč odganjalca teme in to je namen in cilj Jyotisha. S številnimi metodami in tehnikami je kot svetilka, ki osvetljuje našo pot življenja in nas vnaprej pouči, kaj nas čaka v življenju.

Ob tem ne moremo govoriti samo o golem predvidenju dogodkov, temeljni namen Jyotisha so SPREMEMBE.

Osnovni moto Jyotisha je namreč: spoznajte svojo preteklost, spremenite svojo sedanjost in izberite svojo prihodnost.

Naša pretekla dejanja določajo našo sedanjost in naša sedanja dejanja ustvarjajo našo prihodnost. Vsakdo med nami ima namreč svojo karmo ali usodo, ki smo jo prinesli iz prejšnjih inkarnacij. Ni slučaja. Obstaja samo nevednost oziroma nepoznavanje vzrokov, ki tkejo situacije v našem življenju.

S pomočjo Jyotisha tako pridobimo natalno karto – sliko neba v trenutku vsakega posameznega trenutka rojstva. Devet planetov se v mesebojni interakciji razporedi v dvanajst hiš in znakov in vsi skupaj pripovedujejo zgodbo našega tokratnega življenja. Jyotish astrolog zna vse te zapise prepoznati in nam jih podati za nas razumljiv način. Razloži nam naš plan življenja, predstavi naše talente, obremenitve, možnosti…

Tako imamo resnično priložnost spoznati sebe, svoje bližnje in dobimo čudovito priložnost, da pričnemo s spremembami sebe.

In ker imamo svobodno voljo, da sami odločamo o svojih poteh in spremembah, nam Jyotish poda čudovite informacije o tem, kdaj, kako, kaj narediti, da bodo naše izbire svobodne volje najučinkovitejše.

Rek Jyotisha je namreč naslednji: Preprečite nesrečo, preden se je zgodila.

S pomočjo časovnih period – daš namreč dobimo zelo natančne informacije, kdaj nas v življenju čakajo pomembne izbire oziroma odločitve glede ljubezni, partnerstva, poslovni uspehi, bolezni, nezgode, izgube, rojstvo otrok, kariera, različni ugodni in manj ugodni trenutki…

Predstavljajte si mogočno znanje, ki ga lahko dobimo ob rojstvu naših otrok. Izvemo, kdo je to ljubljeno bitje, kako in kam ga usmerjati…

Lahko brez ugibanj pričenjamo z vsemi pomembnimi odločitvami v naših življenjih.

Ker ni vsak dan pravi čas, daleč od tega. Na žalost smo »do včeraj« zelo malo vedeli.

Zato pa lahko »danes«, ko informacije že imamo, marsikaj počnemo drugače.

Modro je obiskati dobro Jyotish astrologinjo ali astrologa . Zraven tega, da spoznamo svojo zgodbo našega življenja, se poučimo o trenutni poti in dobimo napotke, kako naprej. Spoznamo, da nismo ne žrtve in tudi ne krivci ampak sami odgovorni za vse, kar se nam dogaja v našem življenju. Da z mislimi, besedami in dejanji dejanji tega trenutka ustvarjamo svojo prihodnost.

Svetovane so nam tudi različne preventivne tehnike, s pomočjo katerih ugriz tigra spremenimo v pik komarja. Kot naprimer:

  • Sproscanje-novaredna tiha meditacija (integralna meditacija*),
  • planetarna meditacija in rasa tehnike*,
  • dobra dela – usmerjeno darovanje
  • post na individualno določen dan, nošenje določenih barv, dragega kamenja, primerna hrana, telesna vadba (joga),
  • lahko tudi dobimo odgovor glede izbire ugodnega trenutka za načrtovanje kakršnih koli osebnih in poslovnih aktivnosti, kar nam občutno olajša pričetek aktivnosti in delovanja.

Odločitev za študij Jyotisha je zame najmogočnejša odločitev, ki sem jo sprejela v svojem življenju. Odprli so se mi popolnoma novi nivoji, vpogled v nova znanja, vsemogočnost in povezanost nas samih z drugimi, naravo, vesoljem…Tako zelo sem hvaležna čudoviti učiteljici Senki, ki nas vzpodbuja in vodi skozi čarobno popotovanje novih znanj z neizmerno ljubeznijo in potrpežljivostjo.

Še kar nekaj učenja je pred menoj. Vodi pa me misel, da bom lahko tudi s tem znanjem pomagala k dvigu svoje zavesti in zavesti ljudi okrog mene.
Da bom lahko pomagala širiti svetlobo, zavedanje, ljubezen, resnico, informacije, znanje…
Pravzaprav vse to že počnem, v skladu z nivojem, na katerem sem.
Zelo, zelo se imam rada. Kakor tudi vse vas, ki berete te vrstice.
Čudoviti smo! Veliko zmoremo!
Neverjetna moč je v nas!
Zavedajmo se tega!
In se ljubimo! Brezmejno in brezpogojno!

Om Sai Ram (pozdravljam luč v vas)

*integralna meditacija je meditacija z osebno pranavo, izračunana na podlagi ure našega rojstva

*rasa tehnike so meditativne tehnike z mantrami za harmonizacijo osebne karme

Irena Brglez (Artemida)

Artemida-logo2

Celostno svetujem na področju:

  • harmoničnega in zdravega načina življenja,

    artemida-irena

    Irena Brglez

  • kako in kje pričeti s spremembami sebe, svojih navad, utečenih zastaranih vzorcev,
  • uporabe prehranskih dopolnil, naravne kozmetike, izdelkov moči.

Organiziram in izvajam:

  • motivacijska predavanja, osebna in za podjetja,
  • delavnice Kako spremeniti sebe, na katerih se naučimo sebe in tok svojega življenja obrniti v ljubezen, radost, svetlobo, blaginjo, mir in transformirati stres v vitalnost,
  • tečaje Reiki-ja, po katerih zmoremo sami uporabljati energije, ki so okrog nas za svojo vitalnost in odlično počutje,
  • tečaje tai chija, forma 10 in 24,
  • individualna svetovanja in ENERGIJSKI  STIK / pretok, s pomočjo katerega regeneriramo svoje telo in duha, ki nas celi, poživlja, pomlajuje, očiščuje,…predstavlja dotok »goriva« v skozi in v naše telo…

Z ljubeznijo pričakujem vaša vprašanja, naročila na:
051 658 101/Irena  in e-mail: [email protected]
Več info o Artemidi na www.facebook.com@aartemidaa

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
28.03.2024 ob 07:35
296,668
25.03.2024 ob 19:31
112,965
27.03.2024 ob 18:19
Preberi več

Več novic

New Report

Close