Športno v poletje s Termami Čatež!

anonimni uporabnik, 25. maj 2015
Ostalo

Počitnice v Termah Čatež so polne številnih vodnih in adrenalinskih doživetij, presenečenj in prijetnih spominov, ki …

Počitnice v Termah Čatež so polne številnih vodnih in adrenalinskih doživetij, presenečenj in prijetnih spominov, ki jih že dolgo časa obujamo v domačem krogu.

Mlade družine lahko v Termah Čatež uživate v hotelskih sobah, apartmajih in  v večkrat nagrajenem kampu. Tega je ugledno nemško avtomobilsko združenje ADAC tudi v letu 2015 ocenilo kot najboljši kamp v Sloveniji.  V goste vabi tudi Indijanska vas s 25 šotori, postavljenimi v petih krogih, vsak s svojo filozofijo, ki predstavlja čvrsto vez med načinom življenja Indijancev in spoštovanjem narave. Vsem, ki želite doživeti indijansko pustolovščino v pravih indijanskih šotorih, predlagajo počitnice v tipiju (z možnostjo bivanja do 4 osebe) – že od 49 evrov na dan. Izjemno ugodna cena najema šotora za eno noč vključuje tudi dva dni kopanja na poletni ali v zimski Termalni rivieri.

catez-2

Gusarske pustolovščine boste doživeli v naselju dvajsetih plavajočih hišk sredi jezera. Za gusarsko pustolovščino (s kopanjem za največ pet oseb) boste odšteli od 69 evrov / noč. Nepozabno doživetje je tudi bivanje v kavbojski kočiji oz. vozu, kjer boste uživali v senci dreves, v neposredni bližini parka za lokostrelstvo.

Termalna formula in škripanje gum

Prihaja poletje, zato bo zanimivo igranje odbojke na mivki, ki leži na idilični lokaciji ob jezeru, tik poleg Indijancev in gusarjev. Terme Čatež pa bodo postale tudi kraj dogajanja raznovrstnih mladinskih in otroških športnih kampov.

V sredini junija se bo začela poletna čateška eksplozija zabave v MEGA Lunaparku TERMOPOLIS. Pravi  vodni raj – tako za najmlajše, ki se šele spoznavajo z vodo, kot tudi za najstnike in njihove starše, pa predstavlja poletna Termalna riviera z več kot 10.000 kvadratnih metrov termalnih vodnih površin, z mnogimi vodnimi atrakcijami in bazeni. Najbolj glasno navijanje bo tudi letos namenjeno bodrenju tekmovalcev na adrenaliskem igralu – »Termalni formuli«. Termalno dirkaško vzdušje bo prisotno celotno poletje. Po treh progah se bodo hkrati spustili tekmovalci, bodisi v parih ali posamezno, in tudi letos se boste lahko preizkusili v dirki za Veliko nagrado 2015.

Pravi naslov za plavalce, golfiste, nogometaše, košarkaše, kolesarje …

Plavanje je šport, ki po mnenju stroke najbolj popolno in enakomerno deluje na človeško telo. To vedo tudi športniki! Športni turizem, in s tem sama promocija športa in umeščanje Term Čatež kot »športne destinacije«, smo začeli sistematično razvijati že pred nekaj leti. Vsako leto pa športno ponudbo uspešno nadgrajujemo.

V polnem razcvetu je tako že sezona golfa na 18 golf igriščih na bližnji zeleni oazi Mokric. Turnirji in šole golfa so na voljo vsem navdušencem tega športa.

Terme Čatež bodo aktivno udeležene tudi v prihajajočem Evropskem prvenstvu v košarki 2015, ki se letos dogaja v bližnjem Zagrebu. Na spletnem mestu www.terme-catez.si lahko košarkarski »fani« že danes kupite »ekskluzivne« pakete za  tekme slovenske reprezentance, ki bodo vključevali tudi brezskrbno namestitev v Termah Čatež.

Novost poletja  bo lastno nogometno igrišče v Termah Čatež, namenjeno pripravam profesionalnih in amaterskih športnih ekip. Na igrišču pa bodo tekali tudi najboljši v ekipi legendarne Crvene zvezde iz Beograda, ki je že dolgoletni zvesti partner Term Čatež.

Terme Čatež so aktivno vključene tudi v program POHODNIŠKEGA FESTIVALA 2015. Hotel Toplice bo v kratkem prejel znak kolesarskega hotela (1. kategorije) in tako postal kolesarskim gostom prijazen hotel. To predstavlja nadgradnjo tudi vsem dogodkom, ki vključujejo kolesarje – od startov / ciljev kolesarskih dirk / etap – do že tradicionalnega kolesarskega maratona, ki ga vsako leto junija organizira Športna zveza Brežice.

terme-catez-1

Živahno bo tudi v Aquapark Hotelu Žusterna. Jutra se bodo pričela z jogo, zumbo ali pilatesom. Dnevi bodo polni športnih iger in zabavnih ritmov, večerna dogajanja na terasi pa bodo popestrili vroči poletni ritmi. Več o dogodkih in poletnih novostih na www.terme-catez.si.

Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
14.03.2024 ob 18:20
296,669
25.03.2024 ob 19:31
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close