fbpx

Literarni spletni natečaj Rožnata dlan

Intervju, Video

Organizatorji literarnega spletnega natačaja Rožnata dlan želimo v dlan ujeti besede in verze, ki odsevajo življenje v vsej raznolikosti.

Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk, najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu. Začetki spletnega natečaja Roza oktober segajo v leto 2009, ko smo organizatorji združili moči in srednješolcem ponudili priložnost, da na svojevrsten način spregovorijo o raku, življenju, občutkih in mislih, ki jih spremljajo na poti odraščanja. Odziv srednješolcev je bil izjemen, prispeli izdelki osupljivi in izbor nagrajencev izjemno težak.

Tudi letos smo prijatelji Rožnatega oktobra združili ideje in moči, da bi mesec boja proti raku dojk obeležili na nov in svež način. Literarni spletni natačaj Rožnata dlan je tako priložnost za vse, ki želite svoje misli, občutja in razmišljanja o ženskah, njihovi intimi, čustvih, bolečini, žalosti ter seveda sreči in veselju preliti v verze ali kratko prozo.

Kakšna so pravila literarnega spletnega natečaja Rožnata dlan? Kdo so organizatorji, ki so združili moči in kakšne so letošnje novosti, je le peščica vprašanj, ki smo jih zastavili Andreji Verovšek, predstavnici Zavoda Med.Over.Net. Prisluhnite kratkemu intervjuju in izvedeli boste več.

Intervju Rožnata dlan
 

Rožnata dlan lahko pomiri in pogreje, lahko pa prebudi in spomni, da pot ni vedno prijetna in enostavna. Ubesedite svoje misli in občutja. Prelevite jih v pisano besedo in sodelujte v literarnem spletnem natečaju Rožnata dlan tudi VI.

Vabljeni na spletno stran Rožnata dlan, kjer je dostopnih več informacij.


Sledite nam