fbpx

Spletni forum Društva revmatikov Slovenije: Nikomur se ne priklanjam

Novice

Forum Društva revmatikov Slovenije omogoča vsebine izbrane glede na težave in simptome posameznika. S kliki na skeletu označite boleče dele telesa in sistem vam bo ponudil …

Forum Društva revmatikov Slovenije omogoča vsebine izbrane glede na težave in simptome posameznika. S kliki na skeletu označite boleče dele telesa in sistem vam bo ponudil vsebinsko ustrezne teme.

Spletni forum za samopomoč bolnikom z vnetnimi revmatičnimi obolenji Nikomur se ne priklanjam je nastal z namenom ozaveščanja o bolezni, njenih simptomih, težavah bolnikov in možnih rešitvah zanje. Je storitev, ki vzpostavlja spletno skupnost, s ciljem zagotavljanja podpore s strani obolelih z isto diagnozo. Spletni forum dopolnjuje obstoječe aktivnosti Društva revmatikov Slovenije in ustvarja sodoben komunikacijski kanal, predvsem za mlajše skupine obolelih.

Forum Nikomur se ne priklanjam vzpostavlja prostor, kjer lahko bolniki z vnetnimi revmatičnimi obolenji, prek izmenjave informacij o svojih načinih soočanja z boleznijo v vsakdanjih situacijah, pomagajo ljudem s podobnimi težavami. Na njem so predstavljena osnovna dejstva o bolezni, osebne zgodbe bolnikov, rešitve tipa ‘naredi sam’ in druge vsebine. Njegova posebnost pa je aplikacija, kjer uporabnik s kliki na skeletu označi boleče dele telesa, sistem pa na podlagi teh ponudi vsebinsko ustrezne teme.

Nikomur-se-ne-priklanjam

Oglasno sporočilo


Sledite nam