fbpx

Spletna Lekarna Ljubljana v novi podobi in z novim imenom Lekarna24ur

Novice

Vabljeni k testiranju prenovljene spletne lekarne Lekarna24ur.

Vabljeni k obisku prenovljene spletne strani Lekarne Ljubljana –  Lekarna24ur

5 % ugodnejše spletne cene

532233A0-A58D-11E1-BD55-DA0166B94067

 

Že registrirani uporabniki se prijavite z obstoječim geslom

Če ste že registrirani uporabnik Spletne Lekarne Ljubljana, se prijavite v prenovljeno spletno lekarno Lekarna24ur s svojim obstoječim uporabniškim imenom ali e-naslovom in geslom. Če pri nas še niste kupovali, se za hitro in enostavno nakupovanje registrirate ali izvedete hitri nakup brez registracije. Ne pozabite potrditi vaše registracije prek e-pošte, ki vam je bila poslana.
Nakupovanje v spletni lekarni Lekarna24ur je popolnoma varno ne glede na izbiro plačila, naročeni izdelki pa so primerno pakirani in hitro dostavljeni.

5 % ugodnejše spletne cene

Poleg tega, da je nakupovanje v spletni lekarni Lekarna24ur udobno, hitro in enostavno, naši uporabniki prihranijo tudi pri samem nakupu. Vse redne cene, ki so aktualne v enotah Lekarne Ljubljana smo v spletni lekarni Lekarna24ur dodatno znižali za 5 %. Za vas bomo redno pripravljali tudi posebne spletne akcije, zato nas spremljajte in si zagotovite izdelke po nižjih cenah. Še naprej vam bomo omogočili tudi brezplačno navadno dostavo ob nakupu nad 50 € in vsak prvi torek v mesecu.

Razširjena ponudba izdelkov

Lekarna24ur vam ponuja širok nabor izdelkov za samozdravljenje, osebno nego, spolnost in prvo pomoč za vse starostne skupine, posebno ponudbo imamo tudi za nosečnice, mamice, otroke in športnike, katerim smo namenili posebne kategorije, prikrajšani pa ne bodo niti vaši hišni ljubljenčki. Novost med izdelki so pripomočki za diagnosticiranje najrazličnejših stanj (droge, alkohol, nosečnost, ovulacija …). Za vas bomo redno pripravljali tudi ideje za praktična darila, ki bodo prispevala k boljšemu počutju obdarjencev.

Strokovnost in oseben pristop

V Lekarni Ljubljana že vrsto let gojimo tradicijo strokovnosti ter osebnega pristopa do naših strank, kar se odraža tudi v novi spletni lekarni Lekarna24ur. Poleg izčrpne predstavitve izdelkov boste našli tudi strokovne prispevke, aktualne nasvete in bazo odgovorov naših strokovnih sodelavcev na že zastavljena vprašanja uporabnikov s podobnimi težavami. Tako boste na enem mestu lahko prebrali več o težavi, ki jo izbran izdelek rešuje. Če imate med spletnim nakupom dodatno vprašanje glede izdelka, pa se lahko posvetujete s farmacevtom prek spletnega obrazca Vprašajte farmacevta ali SMS lekarne, kamor pošljete ključno besedo NASVET na 3131.

Izkoristite ugodnosti Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana tudi v spletni lekarni Lekarna24ur

Ne pozabite na Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana tudi na spletu. V Lekarna24ur lahko nakupujete s Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana ter zbirate in uporabite jabolka zvestobe. V posebni rubriki Iz kataloga ugodnosti si oglejte vse izdelke iz aktualnega Kataloga ugodnosti Kartice zvestobe.

Vabimo vas, da se naročite na e-novice spletne lekarne Lekarna24ur in se seznanite z novostmi na spletnem mestu. Kmalu bodo na voljo nove funkcionalnosti.

532233A0-A58D-11E1-BD55-DA0166B94067

Vaših komentarjev bomo veseli na: [email protected]

Veliko zdravja in dobrega počutja vam želi,
Lekarna24ur

2D76D3A2-A4B8-11E1-A6E2-DA0166B94067

Oglasno sporočilo


Sledite nam