fbpx

Spar Slovenija zavetiščem za živali podaril več kot tri tone hrane!

Dogodki

Podarjena hrana bo zavetiščem močno olajšala skrb za vse živali v azilu.

Ljubljana, 24. oktober 2013

Tudi v zavetiščih za živali, ki jih navadno povezujemo z žalostnimi usodami zapuščenih živali, se pišejo številne zgodbe s srečnimi konci. K slednjim so oktobra prispevali v podjetju Spar Slovenija, kjer so v spletni aplikaciji zbirali hrano za zavetišča in s pomočjo deljenja zgodb zavrženih živali svoje kupce spodbujali k posvojitvi. Odličnega odziva so se najbolj razveselila tri izbrana zavetišča – Zavetišče Horjul, Zavetišče za živali Maribor in Obalno zavetišče, katerim je Spar skupno podaril več kot tri tone pasje in mačje hrane Scotty in Molly. Ob predaji donacije nam je Petra Hercog iz Zavetišča za živali Maribor sporočila, da je pri njih v času trajanja dobrodelne akcije nov dom našlo kar 10 psov in 19 muc: »Zagotovo lahko te lepe številke in srečne zgodbe pripišemo tudi akciji »Scotty in Molly iščeta dom«.

Podarjena hrana bo zavetiščem močno olajšala skrb za vse živali v azilu. Upajmo, da bodo slednje, tudi zahvaljujoč tovrstnim akcijam, kmalu našle topel in ljubeč dom.

Iz-Zaveti__a-za-_ivali-Maribor-so-sporo_ili,-da-jim-je-donacija-zares-vzela-sapo Ada-Varga-iz-Zaveti__a-Horjul-in-ku_ek-Pan-sta-se-razveselila-donacije

SPAR Slovenija trgovsko podjetje d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana


Sledite nam