fbpx

Znani nagrajenci nagradne igre Lidlov teden nostalgije

Novice

Preveri, kdo so nagrajenci, ki so nam poslali sliko svojega starega predmeta in nam zaupali njegovo zgodbo! Komisija je 3 izbrala in lepo nagradila s paketom Lidl retro izdelkov.

MON_nagradna_640_300_lidl

Pikast babičin lonček, očkova kravata, oguljen medvedek, gramofonska plošča, fotografija s prvega obiska morja, tvoje prve drsalke …

V nagradni igri je sodeloval vsak, ki nam je poslal sliko svojega starega predmeta, ki ga skrbno še čuva doma in nam zaupal njegovo zgodbo!

Komisija je 3 izbrala in lepo nagradila s paketom Lidl retro izdelkov.

Nagradna  igra  bo  potekala  od  20.  4.  2015  do  vključno  30.  4.  2015  do  polnoči.

Nagrajenci in njihove zgodbe

Kristian Hedžet

Naš oranžni mlinček za kavo…od kar ga pomnim je pri hiši in star sem 34 let…še vedno deluje in še vedno zamelje kavna zrna perfektno…in vedno mi obudi spominena mojo že pokojno mami, ker je bil to njen mlinček in vedno bo ostal pri hiši in nikoli ga ne zamenjam za nobenega drugega. moji spomini so v njem…

mlincek

Karin Jerala

Moje prve LIDL smučke! Njen par se je verjetno izgubil pod starimi deskami na podstrešju, a nič zato … Spominja me na vse moje padce na vaškem hribčku, nosne svečke, hladne, a hkrati radostne zime in predvsem trenutke preživete z mojo družino.

smucke

Tatjana Triler

To je moj prvi medvedek, ki ga še vedno skrbno hranim, ker me spominja na srečno otroštvo. Od vseh igrač mi je bil prav on najljubši, vedno sem ga imela pri sebi v postelji. Dobro se spomnim tudi zgodbe, kako je dobil svoje hlače: Neke noči sem se zbudila in z medvedkom pod roko prijokala v kuhinjo. Starša sta bila v gledališču, zato sem tam našla samo staro mamo. Še bolj neutolažljivo sem jokala in stara mama ni vedela, kako naj me potolaži. Predlagala je, da bi medvedku spletla hlače. Rečeno, storjeno. Pomirila sem se in jo opazovala pri delu. Ko sta se starša vrnila, je medvedek že imel nove hlače, jaz pa sem zadovoljna zaspala.

medo

Čestitke nagrajencem, o podrobnostih glede prevzema nagrade boste obveščeni preko elektronske pošte.

Oglasno sporočilo


Sledite nam